Sıkı dost oldukları bilinmeyen ünlüler

Hollywood’daki büyük rekabet ortamında oyuncular arasında sıkı dostluk kurmak zor olsa da bazı oyuncular bunu başarıyor. İşte yakın arkadaş oldukları pek bilinmeyen ünlü oyuncular...

Haberler ntv.com.tr 29.12.2016 - 12:24 Son Güncelleme : 29.12.2016 - 12:38

  • 1

    Justin Timberlake ve Ryan Gosling

    Hollywood’un iki yakışıklı oyuncusunun 20 yıllık dostluğu var. 90’ların popüler TV dizisi 'The Mickey Mouse Club’da tanışan ikili, birbirlerini hiç bırakmadı. Ayrıca Kanadalı oyuncu Gosling’in vatandaşlık sorunu nedeniyle bir süre Timberlake ve ailesinin ABD’deki evinde yaşadığı da biliniyor.

  • 2

    Liv Tyler ve Kate Hudson

    İki oyuncu, ünlü ebeveynlerinden dolayı birbirlerini çocukluktan beri tanıyor. Birlikte 2000 yılı yapımı 'Dr. T and the Women' filminde rol aldıktan sonra yakın arkadaş oldular. Liv Tyler ayrıca Kate Hudson'ın ilk çocuğunun vaftiz annesi de oldu. 

  • 3

    Cara Delevingne ve Rihanna

    Pop divası olarak kabul edilen Rihanna ve süper model Cara Delevingne, birkaç yıl önce çok yakın arkadaş oldu. İkili, birlikte partilere, etkinliklere ve defilelere katıldı. Rihanna'nın, Delevingne'e kariyer mentörlüğü yaptığı, kritik kararlar alma dönemlerinde yardım ettiği biliniyor. 

  • 4

    Leonardo DiCaprio ve Tobey Maguire

    Hollywood'un iki ünlü oyuncusu, 25 yıl önce oyunculuk seçmelerine gittiklerinde tanıştı. DiCaprio, arkadaşıyla tanışmalarını anlatırken esprili bir şekilde şunları söyledi: "Tobey'le tanıştıktan sonra onun arkadaşım olması gerektiğini hissettim. Sahnenin ortasında çekim yaparlarken arabadan atladım. ’Tobey! Tobey! Tobey! Bana numaranı ver' dedim. O da, 'Sen de kimsin?' dedi."

  • 5

    Keira Knightley ve Sienna Miller

    'The Edge of Love' filminin setinde tanışan ikili, arkadaşlıklarını sıkı dostluğa dönüştürdü. Oyuncular alışverişe gidiyor, kafede buluşuyor, sık sık  birlikte zaman geçiriyor. Siena Miller, Keira Knightley'nin kendi güzellik ikonu olduğunu söyleyerek onu, "en güzel kadın" olarak tanımladı. 

  • 6

    Mel Gibson ve Robert Downey Jr.

    1990 yılında 'Air America' filminin çekimleri sırasında tanışan ünlü aktörler, beyazperdedeki arkadaşlıklarını gerçeğe dönüştürdü. Downey, arkadaşının skandal boşanma davasında ona destek olurken; Gibson da Downey'ye uyuşturucu ve alkol alışkanlığından kurtulmaya çalışırken yardım etti. 

  • 7

    Kim Kardashian ve Nicole Richie

    Efsanevi şarkıcı Lionel Richie'nin kızı olan Nicole Richie ile Kardashian 12 yaşından beri arkadaş. Sosyal medyada ikilinin tartışma ve ihtilaf yaşadığı haberleri yayılsa da arkadaşlıklarını sürdürdükleri biliniyor. 

  • 8

    Selena Gomez ve Demi Lovato

    İkili, 'Barney & Friends' dizisinde tanıştıklarında 7 yaşındaydı. Bir dönem bazı kişisel nedenlerden dolayı ayrı düşseler de şimdi eskisinden daha sıkı dost oldukları biliniyor.

  • 9

    Robert Pattinson ve Tom Sturridge

    12 yaşından beri arkadaş olan ünlü oyuncular, Kristen Stewart ile aşk üçgeni dedikodularına rağmen aralarını hiç bozmadı. Paparazziler sık sık onları parkta yürürken ya da barda otururken fotoğraflıyor.

  • 10

    Sandra Bullock ve Ryan Reynolds

    2009 yapımı 'The Proposal' filminde tanışan ikili hakkında aşk dedikoduları yapılsa da onlar sadece arkadaş olduklarını her fırsatta dile getirdi. Bullock, sık sık arkadaşı Reynolds'un film galalarında onu desteklemek için hazır bulundu.

  • 11

    Jennifer Aniston ve Courteney Cox

    Aniston ve Cox, Hollywood'da en sıkı dostluğa sahip ikili olarak biliniyor. 90'ların popüler dizisi 'Friends'te tanışan oyuncular, birbirlerine zor zamanlarında destek oldu. Aniston'un Brad Pitt'ten, Cox'un David Arquette'den boşanmasında hep birlikteydiler. Aniston bir röportajında, "Courtney'in misafir odasında çok yatmışlığım var. Tek söyleyebileceğim, iyi günde kötü günde yanımda olduğuydu" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız