Sol Yanım oyuncusu Feyza Civelek: Kilo verince özgüvenim yerine geldi

Star'ın Sol Yanım dizisinde rol alan Feyza Civelek, 78 kilodan 58 kiloya düşerek bambaşka bir görüntüye sahip olmasıyla ilgil konuştu. Civelek, "Kilo verince özgüvenim yerine geldi" ifadesini kullandı.

Haberler 08.12.2020 - 07:30 Son Güncelleme : 08.12.2020 - 08:22

  • 1

    Adını Feriha Koydum dizisindeki ‘Lara’ rolüyle ünlenen, Güllerin Savaşı'nda oynayan Feyza Civelek, şimdi Star'ın Sol Yanım dizisinde bambaşka görünümüyle seyirci karşısına çıkıyor.

  • 2

    Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, Akmerkez’de görüntülenen oyuncu, 2 ayda 21 kilo verdiğini söyledi. “Kilo verince özgüvenim yerine geldi. Kilonun sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum” diyen Feyza Civelek, Hazal Kaya ve Pelin Öztekin’in “Kilolu oyunculara başrol verilmiyor, fettan karakterler oynatılmıyor” açıklamaları hakkında da konuştu.

  • 3
    Civelek şunları söyledi: 

    “Kilolu kadınlar fettan rolünü de oynayabilir ama Türkiye şartlarında rol ona göre yazılır. Yurtdışıyla bizim kültürümüz çok farklı. Mesela Adele, dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri oldu ama Türkiye’de öyle bir şey yok. Burada görsellik çok önemli.”

  • 4
    2,5 ayda 42 bedenden 34 bedene inen oyuncu, tüm gardrobunu da yeniledi. Civelek, sebze- protein ağırlıklı beslendiği ve günde 1,5 saat yürüyerek ulaştığı görüntüsünün yanında dizideki imajıyla da sosyal medyada takipçilerinin büyük beğenisini topladı.
  • 5
    Daha önce Harvard University New York Film Academy ve New York/ New York Film Academy'de eğitim alan Civelek, Sol Yanım dizisindeki 'Nazlım' karakteri ile dizide kilit rollerden birini canlandırıyor.
  • 6

    "SOL YANIM İÇİN KENDİMİ YENİLEDİM"

    Asi, sınıf atlamaya çalışan ve bu yolda her şeyi mübah olarak gören Nazlım rolüyle ekanda olan oyuncu, "Nazlım, asiliği ve entrikalarıyla seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Bu role gerçekten çok uzun zamandır çalışıyorum ve onun içindeki çalkantıları çok içselleştirdim. Yepyeni bir tarzla izleyicilerle buluşacağım. Yıllardır hiç kimse için imajımı değiştirmedim, kilo vermedim ama Sol Yanım için kendimi yeniledim ve 20 kilo verdim. Demek ki benim gerçek Sol Yanım mesleğimmiş" şeklinde konuşmuştu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız