Şükran Ovalı: Doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız...

Şükran Ovalı ile eşi Caner Erkin ufak çaplı bir kazaya karışması sonucu hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişmeler sonrası ortaya atılan iddialara karşı açıklama yapan Ovalı, "Doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı" dedi.

Haberler 08.03.2018 - 12:20

  • 1
    Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eşiyle birlikte seyir halindeyken, bir taksiye çarptığı ve ardından da kaçtığı iddia edilmişti. Olay anında ise Erkin'in "Eşim hamile" sözleri üzerine çiftin bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Konuya ilişkin açıklama Caner Erkin'in eşi oyuncu Şükran Ovalı'dan geldi.
  • 2
    "Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu ve olayı onlar beraber 3 kişi daha gördü. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır."
  • 3
    "Caner'in "Abi plakayı aldın, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver" demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır. Kendisine asla küfür veya hakaret etmememize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır."
  • 4
    "Korkum olduğunu iddia ettiği kişiler ise olaya şahit olan insanlardır. Biz hatalı olduğumuz bir durumdan kaçacak insanlar değiliz."
  • 5
    "Ama buna inanıp bana beddua eden o vicdansızları Allah'a havale ediyorum... Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız