Süleyman Turan'ın ardından ünlülerden veda mesajları

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Süleyman Turan, kalp krizi sonucu 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi. İşte o mesajlar...

Haberler ntv.com.tr 10.09.2019 - 13:31 Son Güncelleme : 10.09.2019 - 16:20

  • 1

    HÜLYA KOÇYİĞİT

    "Sevgili Süleyman Turan ile 1963 yılında Ses Mecmuası’nın düzenlediği yarışmada başayan dostluğumuz günümüze kadar devam etti. Birçok filmde de beraber yer aldık. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı Sevgili Süleyman, çok üzgünüm. Allah ailesine, yakınlarına sabır versin. Türk sineması bir değerini daha kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun."
  • 2

    ZAFER ALGÖZ

    "SÜLEYMAN TURAN...Türk Sinemasında yüzlerce filmde çalışmış emek vermiş bir ağabeyımızdi..Mekanı Cennet Olsun..Başımız sağolsun.."

  • 3

    TOLGA ÇEVİK

    "Bir güzel İstanbul Beyefendisi, kıymetli sanat büyüğüm. Birlikte çalışmak ve uzun uzun sohbetler edebilmek şansına eriştiğim güzel ağabey Süleyman Turan... Senden çok şey öğrendim. Nur içinde yat."


  • 4

    SABAHAT AKKİRAZ

    "Sinema sanatçısı Süleyman Turan vefat etti. Ailemiz bir üyesini daha kaybetti. Nur içinde uyusun. Siyah beyaz zamanlardan günümüze yüzlerce filmde ve dizi de gönlümüze güzellikler katmıştı."

  • 5

    CAN YILMAZ

    "Yahşi Batı filminde beraber çalışma fırsatını bize vererek bizleri mutlu eden, çizer, yazar, senarist ve oyuncu abimiz Süleyman Turan bu sabah vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim."

  • 6

    NEBAHAT ÇEHRE

    "Çok üzüldüm. Yıllar geçti birlikte çalıştık. Tanıdığım en beyefendi insandı. Hayatı çok iyi tanıyan, verilen işi başarıyla yerine getiren, nezaketiyle, iyiliği ile aranan isimdi. Yeşilçam'da belki hakkettiği yerde olmadı ama kendi yolunu çizdi. Çok değerli bir sanatçıyı kaybettik. Ama hayatın gerçeği bu. Birlikte çalışmalarımız oldu. Sonraki işlerde de onun beyefendiliğini hep aradım. Ailesine başsağlığı diliyorum. Yolu ışık olsun, nur içinde yatsın."

  • 7

    MELTEM CUMBUL

    "Çok kıymetli Süleyman Turan... Başımız sağ olsun..."
  • 8

    BEHZAT UYGUR

    "Başımız sağ olsun. Süleyman Turan çok yönlü bir sanatçıydı. Böyle sanatçılara ihtiyacımız var onlar çok azalıyorlar. Süleyman Turan'ı ben çocuk yaşlarımda tanıdım. Çok aklımda kalan filmlerinden biri 'Dikkat Kan Aranıyor' Sanatçılığının yanı sıra, mütevazılığı, insanlığı...Hüzünlü gülümseyen yüzüyle, bıraktığı eserlerle, filmlerle, senaryolarla kalbimizde olacak. Ve biz onu her zaman tıpkı onun yüzündeki hüzünlü gülümseme gibi gülümseyerek hatırlayacağız.

    Farklı roller verildiği zaman böylesine yetenekli aktörler, onların altından başarıyla kalkabiliyorlar. Biz onu hep jönün iyi kalpli arkadaşı olarak gördük. Bizim Süleyman Abimiz çok yönlü bir isimdi. Bir ustayı daha yolcu ediyoruz."
  • 9

    SERMİYAN MİDYAT

    "Güzel insan"
  • 10

    ATİLLA DORSAY

    "Şok geçirmiş bir haldeyim. Belli bir yaştaydı ama her zaman o kadar enerjik bir insandı ki... Yeşilçam yıldızları arasında uzun süre kalmayı başaran tek isimdi. Hiçbir zaman başrol olmadı. Muazzam bir karakter oyuncusuydu. Benim için tam bir şok oldu. Görüşmeyeli 1,5-2 yıl oldu. En son bir ödül töreninde görüştük.

    1970'lerde Ertem Eğilmez'in başlattığı komedilerin sanatçılarından biri oldu. Büyük ailelerin içinde kendine özgü karakterler canlandırdı. Yakın yıllara kadar aralıklı da olsa çalıştı. Çok büyük bir kayıp olarak görüyorum. Benim için büyük bir dost kaybı oldu."
  • 11

    İBRAHİM TATLISES

    "Sinemamızın ustalarından Süleyman Turan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kaç filmde oynadık, unutulmaz sahneleri paylaştık. Oyunculuğunun ötesinde haza beyefendi, terbiyeli ve asil bir adamdı... Ailesinin, sevenlerinin ve sinemamızın başı sağolsun, Süleyman Abi’mizin mekanı cennet olsun İNŞALLAH..."
  • 12

    AYŞEGÜL ALDİNÇ

    "Süleyman Turan da aramızdan ayrılmış.
    Mazi gerçek anlamda kalbimizde yara olmaya devam ediyor.
    Ne mutlu ki onu tanımıştım.
    İlk tv dizim Acımak’ta rol almıştık. Çok efendi, çok yönlü bir sanatçıydı (tiyatro ve sinema oyuncusu, senarist, karikatürist )
    Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rahmetle... Art arda kaybettiğimiz değerli oyuncu, yönetmen, yazar, şair, seslendirme sanatçısı Dinçer Sümer'i de rahmetle anıyorum..."
  • 13

    PINAR ALTUĞ

    "MekanIn cennet olsun büyük usta"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız