Sümeyra Koç: Hikayenin mutlu sonla bitmesini isterim

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları'na geçtiğimiz hafta dahil olan Sümeyra Koç ntv.com.tr'nin sorularını yanıtladı. Dizide Farah karakterine hayat veren Koç, "Hikayenin mutlu sonla bitmesini isterim " ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 19.02.2018 - 13:11

  • 1
    Fazilet Hanım ve Kızları ile yollarınız nasıl kesişti?

    - Ajansımdan, “Fazilet Hanım ve Kızları”na girecek olan Farah karakteri için benimle ilgilendikleri haberini aldım. Çok sevilen ve uzun süredir devam eden bu başarılı yapıma dahil olma fikri beni heyecanlandırdı. Yönetmenimiz ile tanıştıktan sonra sette oyuncularla bir deneme çekimine dahil oldum. Ve güzel haber geldi.
  • 2
    Nasıl bir rolle izleyici karşısına çıkıyorsunuz?

    - Farah Amerika’da yaşayan yarı Türk bir kadın. (Babası Türk) Gastronomi mezunu, füzyon mutfak ile ilgileniyor. Sosyal zekası yüksek, sıcakkanlı, çok yönlü biri. Hayata dair birçok şeye ilgi duyan; sanattan, müzikten keyif alan bir karakter.
  • 3
    Senaryoyu siz yazıyor olsaydınız Fazilet Hanım'ın hikayesini nasıl tamamlamak isterdiniz?

    - Bu konuda hikayeyi buraya kadar başarı ile getiren senaristimizin çok daha parlak fikirleri olduğuna inanıyorum. Ben tercihen mutlu sonla bitmesini isterim.

    Daha önce içinde olduğunuz projeler neler?

    - Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Kara Kutu, Günebakan, Saruhan Tv Filmi
  • 4
    Sümeyra Koç boş zamanlarını nasıl değerlendirir? (Oyunculuk dışında nelerle uğraşır)

    - Farklı kültürlere ve keşfetmeye olan tutkumdan dolayı; çok sık seyahat ediyorum. Sanatsal etkinlikleri yakından takip ediyorum. Bol bol oyun izliyorum ve özellikle müzik festivallerini kaçırmamaya çalışıyorum. Ayrıca yemek yapmayı çok seviyorum. Tercihimin doğadan ve doğal olandan olması sebebiyle; gittiğim yerlerden doğal ürünleri alıp, kendi tariflerimi yaratıyorum. Buna doğal kişisel bakım ürünleri de dahil. Yapmaktan en çok keyif aldığım şeylerden biri de; arkadaşlarımla sofralar kurup; uzun uzun onlarla vakit geçirmek. Tüm bunların ruhumu beslediğine inanıyorum.
  • 5
    İleri dönük hedefleriniz nedir?

    - Uzun vadeli hedeflere çok inanmıyorum. Tutkularımın ne olduğunu çok iyi bilip, onlara yönelik kendimi beslerken; hayatın bana getirdiklerini o an kucaklamaya çalışıyorum.
  • 6
    Ne dinliyor, ne okuyor, ne izliyor?

    - Müziğin şifalandırıcı gücüne inanıyorum. Özellikle Etnik ezgileri olan house müzik türünü seviyorum. Jazz ve klasik müzik de çok sevdiğim türler arasında.

    Kitap okumayı çok seviyorum. Şu an okuduğum kitaplar ise Yusuf Atılgan’ın Anayurt Oteli ve Eckhard Tolle’ nin Şimdi’nin Gücü.

    Şu sıralar Netflix, Blu TV ve puhutv dizilerine sarmış vaziyetteyim. Handmaid’s Tale, The Sinner, Dark, The Young Pope son zamanlarda en severek izlediğim dizilerden. Özellikle psikolojik gerilim, biyografi, suç polisiye türünü seviyorum.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız