Survivor Fulya kimdir? Fulya Survivor'dan elenince neler söyledi?

Survivor 2017'ye gönüllüler takımından katılan Fulya Şahin, ilk eleme konseyinde gönüllüler takımından elenme adayı olan dört isimden biri oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan'ın ismini vermesiyle eleme potasına giren Fulya, en az SMS oyunu alınca adaya veda etti. 27 yaşındaki yarışmacı karar sonrası takım arkadaşları Volkan ve Ogeday'a ateş püskürdü: Size hakkımı helal etmiyorum. Peki ama Fulya Şahin kimdir, elemeye nasıl geldi ve karar sonrası ne dedi? İşte detaylar...

Haberler 25.01.2017 - 07:57

  • 1
    1991 yılında İstanbul'da doğan Fulya Şahin, son olarak Trakya Üniversitesi’nde mezun oldu.
  • 2
    Survivor gönüllüler takımının ilk yayınlanan tanıtımında Şahin'in sloganı, “Ben Fulya, adımı kazımaya geldim” oldu.
  • 3
    İkinci tanıtımda ise, "Ağaç olup kök salmaya değil, soyadımın hakkını verip uçmaya geldim" sloganıyla dikkat çekti.
  • 4

    Spor yaptığını dile getiren 25 yaşındaki Şahin, yarışmada sadece güçlü ve sporcu olmanın kendilerine yetmeyeceğini vurgulayarak ayrıca sağlam bir psikolojiye sahip olmaları gerektiğini dile getirdi.

  • 5
    Yarışmalardaki performansıya dikkat çeken Fulya, yine de gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesini engelleyemedi.
  • 6

    Bireysel dokunulmaz oyununu kazanan Volkan'ın "Yemek dağıtırken haksızlık yapıyorsun. Sevdiklerine daha fazla yemek veriyorsun" diyerek ismini vermesiyle Erdi, Berna ve Eser ile beraber elemeye kalan Fulya, en az oyu aldı ve yarışmaya veda etti. 27 yaşındaki oyuncu karar sonrası takım arkadaşları Volkan ve Ogeday'a ateş püskürdü...

    SURVİVOR 2017 TÜM DETAYLAR

  • 7

    Fulya veda konseyinde şunları söyledi:

    "Ben 27 yaşındayım. Ailem bana her zaman hakkı hukuku çok iyi öğretti. 3 kız kardeşiyiz biz, en küçüğüğüm ben. Kimsenin hiç bir zaman hakkını yemedim bugünü kadar. Çorluluyum. Gitsinler bir Allah'ın kulu da karşımı çıkıp "Benim sende hakkım kaldı" diyemez. Benim potaya "Hak yedin" gerekçesiyle adımı veren Volkan ve gidişimi garantileyen Ogeday'a hakkımı helal etmiyorum. Onların benim gücüme ihtiyaçları vardı. Asıl hakkımı yiyen onlardı benim. Sürpriz kulusiyle bunları onaylayanlar çok pişman olacaklar. Çünkü birleşmeye kadar takım olamazsanız, siz de şampiyonluğa gidemezsiniz. Senin tek başına olman, seni tek başına güçlü olman hiçbir şey ifade etmiyor. Birleşmeden sonra istediğinizi yapabilirsiniz. Birleşmeye kadar en azından takım olabilseydik. Asıl hakkı yenen benim. Allah'ın adeletine her zaman inanıyorum.

    Hayallerimi bırakıp işimi gücümü bırakıp buraya geldim. Döndüğümde ne yapcağım bilmiyorum. Bu hayallerimin frsatını yakalamışken bunun yarıda kesilmesi büyük bir hayal kırıklığı benimm için."

    SURVIVOR'DA ELEMEYLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız