Survivor'da kim elendi, Survivor Berkay kimdir? (22 Haziran ve yarı final Survivor ayrıntıları)

Survivor'da kim elendi, Survivor yarı finali ne zaman? sorularının cevapları belli oldu. Kırmızı takımın lüks spor araba ile ultra lüks bir villada eğlence ödülünü kazandığı Survivor 2021'in 22 Haziran tarihli 126. bölümünde; Poyraz, Ayşe ve Berkay eleme potasında karşılaştı. En az SMS alan Berkay Survivor'a veda etti. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı; Aleyna, İsmail, Ayşe ve Poyraz'ın yer alacağı yarı final ile ilgili ayrıntıları açıkladı. 

Haberler 23.06.2021 - 11:22

  • 1

    ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor Türkiye 2021'de sezonun son ödül oyunu kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Mavi takım ile Kırmızı takım, sezonu güzel bir ödülle kapatmak için parkurda adeta canını dişine taktı. Poyraz ile Ayşe, Kırmızı takımdan Berkay, Aleyna ve İsmail’e karşı ödül için mücadele verirken Berkay parkurda düşerek korku dolu anlara neden oldu. Yarışmacının sağlık durumunun iyi olduğunu anlaşılmasının ardından oyun yeniden başladı.

  • 2
    8-5 öne geçen Mavi takım, bu üstünlüğünü koruyamadı ve kırmızı takım yeniden öne geçti. Sonrasındaki beş karşılaşmayı alan Kırmızı takım, ödül oyununu 10-8 skorla kazanarak salı gecesinin de galibi oldu. Böylece sezonun son ödül oyununu kırmızı takım kazanmış oldu.


  • 3

    SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

    Survivor yarı finaline saatler kala bu haftanın SMS oy sonuçlarını Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı. Tüm yarışmacıları final koltuğuna yakıştırdığını belirten Ilıcalı, en az SMS oyunu alarak Survivor'dan son elenen yarışmacının Berkay olduğunu açıkladı. 

  • 4

    BERKAY'IN İLK SÖZLERİ

    Survivor hayallerine şampiyonluk için kısa süre varken veda eden Berkay, "Burası beni gerçekten büyüttü olgunlaştığımı hissettim. Buraya gelmeden önce ve geldiğimde de iz bırakan yarışmacı olmak istemiştim. Umarım bunu izleyenlerde bırakmışımdır. İyi ki buraya gelmişim, çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar biriktirdim" dedi.

    "TEK BİR HATA YAPTIN"

    Acun Ilıcalı ise, "Hayatımda hep görmek istediğim iyi niyetli güzel kalpli insanlardan birisin. Ailen seni o kadar iyi yetiştirmiş ki bence gerçekten pırlantasın... Survivor'da tek bir hata yaptın bence, o hatayı da çıkınca ben sana anlatacağım. Belki Survivor'ı kaybettin ama o hatayı da iyi niyetli olarak yaptın. İnsanların gönlünde çok iyi yer edindiğini düşünüyorum. 5 6 hafta önce final koltuğunun bir tanesi Berkay'ındır diye düşünüyordum." dedi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamanın ardından Berkay gözyaşlarına hakim olamadı.

  • 5

    SURVİVOR'DA YARI FİNALE KİMLER KALDI?

    Survivor'ın son eleme konseyinde Berkay'ın elenmesinin ardından geriye dört yarışmacı kaldı. Bu isimler kırmızı takımdan Aleyna ve İsmail, mavi takımdan ise Ayşe ve Poyraz oldu. Böylece 4 yarışmacı yarı finale yükseldi.

  • 6

    ACUN ILICALI YARI FİNAL VE FİNAL AYRINTILARINI AÇIKLADI

    Ada konseyinde Acun Ilıcalı final ve yarı finalin ayrıntılarını açıkladı:

    "Yarın yine finalle ilgili bir oyun oynayacaksınız. İsmail artık oyun oynamayacak, direkt olarak İstanbul'daki koltuğuna oturacak ve performans oyununun karşılığını alacak. Kalan üç yarışmacı yarın oyuna çıkacak. Beşer canla oyun oynayacaksınız, birbirinizle oyun oynamaya başlayacaksınız. Beşe kalan ilk yarışmacı finale kalacak. Daha sonra on olan kazanır şeklinde bir mücadeleye çıkacaksınız...

    İSMAİL FİNAL KOLTUĞUNDA

    Yani yarı final koltuğuna birinci oturacak ilk isim İsmail, ikinci oturacak ismi bu üçlü oyun belirleyecek. Üçüncü ve dördüncü oturacak isimler yarın akşam oylamaya çıkmış olacak ve sonucunu İstanbul'da açıklayacağız. Böylece canlı yayında yapacağımız İstanbul'daki yarı finalin hemen başında bir veda olacak, sonunda da bir veda olacak ve iki yarışmacımız büyük finale çıkacak."

  • 7

    Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor 2021’de final mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor’da son elenen isim olar Berkay Yuvakuran, ünlü futbolcu Semih Yuvakuran’ın oğlu. Yarışmanın takipçileri, dikkat eden isim Survivor Berkay Yuvakuran kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç merak ediyor. İşte Survivor Berkay Yuvakuran hakkındaki bilgiler…

    SURVİVOR BERKAY YUVAKURAN KİMDİR?

    Survivor Berkay Yuvakuran, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul Şişli’de doğdu. Aslen Bursalı olan Berkay Yuvakuran, Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. Eski futbolcu Semih Yuvakuran’ın oğlu olan Berkay Yuvakuran'ın kardeşi Beşiktaş’ta kalecilik yapan Utku Yuvakuran'dır.

    BERKAY YUVAKURAN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

    Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Survivor Berkay Yuvakuran ile ilgili merak edilen bir diğer konu da boyu ve kilosu oldu. Berkay Yuvakuran'ın boyu 1.90 m, kilosu ise 89 kg'dir. 23 yaşındaki Berkay Yuvakuran, mesleğinin de futbolculuk olduğunu belirtiyor. İlgilendiği bir diğer spor dalının da basketbol olduğunu ifade eden Berkay Yuvakuran bekardır.

  • 8
    BERKAY YUVAKURAN FUTBOLCULUK KARİYERİ

    Survivor Berkay Yuvakuran, 9 yaşından bu yana futbol oynuyor. İlk olarak 2008 yılında Pendikspor'da başlayan genç isim, 2011 yılına kadar bu takımın formasını terletti. Ardından 2012 yılında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne giden Berkay Yuvakuran, 2013 yılına kadar da burada oynamıştır. Sonrasında Beylerbeyi, Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor, Karabekirspor formaları giyen Berkay Yuvakuran, 2018 yılında Dudullu'ya transfer olmuştur son olarak burada oynamıştır.

    BERKAY YUVAKURAN INSTAGRAM HESABI NEDİR?

    Berkay Yuvakuran, Instagram'da 'berkayyuvakuran' ismiyle yer almaktadır. Şu an 52 binden fazla takipçisi bulunuyor.

  • 9

    21 HAZİRAN

    SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor 2021'de adım adım sona yaklaşılırken alınan her dokunulmazlık final stratejileri belirlemede etkili olmaya başladı. Yarışmanın son haftasında beş yarışmacı, parkurda sezonun en iyi performansını sergilemeye çalıştı. Dokunulmazlık oyununda yaşanan kıran kırana mücadelede İsmail Balaban ile Ayşe, Poyraz ile Berkay yarı finalde eşleşti. İsmail Balaban'ı 5-0 yenen Ayşe finale yükselirken Berkay'ı 5-1 yenen Poyraz Ayşe'nin rakibi oldu. Dokunulmazlık finalinde ise Poyraz ve Ayşe mücadele verdi. 5-3 skorla Poyraz'ı geçen Ayşe haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu.

  • 10

    21 HAZİRAN

    SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor'ın ekranlara gelen 125. bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından ada konseyi toplandı. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan Ayşe, konseyde yeni bir strateji uygulayacağını belirterek, Poyraz'ın potada güçlü rakip olduğunu bu nedenle kendine göre isim vereceğini söyledi. Acun Ilıcalı'nın kararını sormasının ardından Ayşe, eleme adayı olarak Berkay'ın ismini verdi.

  • 11

    21 HAZİRAN

    SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

    Haftanın üçüncü eleme adayı olan Berkay, Ayşe'nin Aleyna yerine kendisini söylemiş olmasına şaşırdığını ancak bu duruma alınmadığını belirtti. Böylece Survivor'da potaya giren isimler Ayşe, Poyraz ve Berkay oldu. Survivor'da haftanın elemesi 22 Haziran Salı günü gerçekleşecek. Yarı final perşembe akşamı büyük final heyecanı ise cuma akşamı yaşanacak.
  • 12

    20 HAZİRAN

    İSMAİL BALABAN VE GÜREŞ CHALLENGE MÜCADELESİ

    Acun Ilıcalı, geçen hafta ada konseyinde İsmail Balaban’ın karşısına çıkacak üç ismi açıklamıştı. Bu üç isimden İsmail Balaban’ı yenen olursa bir ödül kazanacaktı. Ve bu ödül, beş arkadaşını Dominik’e tatile getirme şeklindeydi. Acun Medya ekibinden olan üç isim karşısında İsmail Balaban'ın en çok zorlayan Çavuş lakaplı Mustafa oldu. Üç iddialı kişiyle tek tek ringe çıkan İsmail Balaban, rakipleri karşısında deneyimi ile galip gelmeyi başardı.

  • 13

    SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

    Survivor'da dokunulmazlık oyunu için çıkılan parkurda engelleri aşarken parkurda boyunca kolyeleri de toplamaları gerekiyordu. Finalde atış öncesi kum torbası ile yolu açmaları ve sonra mekanizma ile taşınan sepete masa üzerinden iki basket atışı yapmaları gerekiyordu. Dokunulmazlık oyunu, yarışmacıların zamana karşı sıralama turu ile başladı. İlk turda en iyi üç süreyi yapan isimler sırasıyla Poyraz, Aleyna, Ayşe oldu ve bu isimler yarı finale direkt kaldı. Ön eleme turunda ise İsmail Balaban ile Berkay eşleşti.

    Finalde ise 5-2 skorla kazanan İsmail Balaban, dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

  • 14

    SURVİVOR 2021’DE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Dokunulmazlığı kazanan İsmail Balaban, ada konseyinde eleme adayı olarak tercihini Poyraz'dan yana kullandı. Böylece haftanın ikinci eleme adayı Poyraz oldu.

  • 15

    19 HAZİRAN

    SURVİVOR'DA PERFORMANS OYUNU FİNALİNİ KİM KAZANDI?

    Survivor'da son beş isim olan İsmail, Berkay, Aleyna, Poyraz ve Ayşe performans oyunu finalini oynadı. Performans oyununda kazanılan her sembol, yarışmacılara can olarak eklendi. Her yarışmacıya ikişer can verildi. Üçer sembol kazanan İsmail ile Aleyna, beşer can ile oyuna başladı. Oyunda yarışmacılara, atışlarda kullanacakları materyali seçme şansı verildi. Ayşe ile Berkay çubuğu seçerken İsmail, Aleyna ve Poyraz'ın tercihi halkadan yana oldu.

    Performans oyunu finalinde sona kalan iki yarışmacı Aleyna ile İsmail oldu. İsmail, oyundaki ilk yenilgisini Aleyna'dan aldı. Sonraki karşılaşmalarda Aleyna, İsmail'i üst üste yenerek can sayılarını 1-1 olarak eşitledi. Günün son karşılaşmasında kazanan İsmail Balaban, İstanbul biletini kazandı ve finale kalmayı garantileyen isim oldu oldu.

  • 16

    SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

    Survivor’da dokunulmazlık oyunu, sıralama turu ile başladı. Zamana karşı oynanan bu turda en iyi süreyi yapan üç yarışmacı yarı finale kaldı. İsmail, Poyraz, Aleyna yarı final turuna kalırken Berkay ile Ayşe ön eleme turunda karşı karşıya geldi.

    Dokunulmazlık finaline çıkan ilk isim Poyraz'ı 5-4 yenen Aleyna oldu. Günün diğer finalisti ise İsmail Balaban oldu. Bu ikili, performans oyunu sonrasında dokunulmazlık oyun finalinde de karşı karşıya geldi. Mükemmel mücadelede kazanan Aleyna Kalaycıoğlu oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

  • 17

    SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor'da performans oyunu ve dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı. Haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan Aleyna Kalaycıoğlu, ilk eleme adayı olarak Ayşe'yi söyledi.

  • 18
    SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Eleme gününde yarışmacılar ilk olarak ödül oyununda karşı karşıya geldi. Oyun öncesi ödül kırmızı ve mavi takım yarışmacılarına taze olarak hazırlanmış dondurma çeşitleri ve nefis bir yemek ödülü olarak açıklandı. Büyük ödülü kazanmak için yarışmacılar elinden gelen mücadeleyi verdi. Ayları geride bırakan Dominik Cumhuriyeti'nde yarışmacılar su kaydırağı ve atış engellerini aşmaya çalıştı. Oyuna iyi başlayan Kırmızı takım rakibine fark atarken 5-2 geride kalan Mavi takım, atışlarda başlangıca göre daha isabetli atışlar yaparak rakibinin önüne geçti ve mücadeleyi 10-8 kazandı.

  • 19

    BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Yarışmacıların hem stres attığı hem de ödül aldığı bil bakalım yarışması yine heyecan dolu anları ekranlara getirdi. Sunucu Murat Ceylan’ın sorduğu birbirinden değişik ve farklı sorulara en yakın cevapları vermeye çalışan yarışmacılar komik anlar yaşadı. Takımlar, Milli takımımızın renkleri olan Kırmızı ve Beyaz takım olarak mücadele verdi. Bil bakalım oyununda yarışmacılara futbol, coğrafya, genel kültür alanlarından sorular soruldu. Oyunda mavi takım rakibi kırmızı takıma göre daha fazla doğru yanıt vererek gecenin ödülünü kazandı.

    ÇİFT KİŞİLİK BİLET KAZANDILAR

    10-8 skorla bil bakalımı kazanan mavi takım THY’den istenilen bir yere çift kişilik bilet kazanma hakkını elde etti. Böylece mavi takım hem ödül hem de bil bakalım oyununun bu geceki galibi oldu.

  • 20

    SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

    Dominik Cumhuriyeti'nde 6 aydır mücadele veren yarışmacılar artık son düzlüğe girdi. Büyük finale sayılı günler kala gecenin eleme konseyi toplandı. Haftanın elemesinde, yine heyecanlı ve duygu dolu anlar eksik olmadı. Dora, Aleyna ve İsmail'in eleme potasında olduğu gecede en az SMS oyunu alan isim Dora oldu. Survivor olma hayallerine veda eden Dora duygularını tutmakta güçlük çekti.

    SURVİVOR DORA'DAN İLK AÇIKLAMA

    Aylardır verdiği mücadeleyi perşembe gecesi tamamlayan Dora, yaşadıklarını ve duygularını anlattı:

    "Şu konseye kaç kere geldim, kaç kere elenme durumuyla karşılaştım. Benim için Survivor'a gelmeden önceki süreç de çok güzeldi. Hiç zorlanmadan mutlu oldum. Çok kazanma hırslarım yüzünden gerilimler oldu. Muhteşem arkadaşlıklar kurdum. Son zamanlarda bundan inanılmaz keyif aldım. Beni sevenlere buraya kadar taşıyanlara inanılmaz gönül borcum var. Herkese çok teşekkür ederim, aileme, dualarını benden eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürler. İnşallah gönlümde yatan bu iki aslandan biri şampiyon olacak" dedi.

  • 21

    SURVIVOR UĞURTAN DORA KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

    TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının 2021 sezonunda Gönüllüler takımında yarışan isimlerden biri Uğurtan Dora oldu. Survivor Uğurtan Dora’nın ne iş yaptığı çokça aranıyor. Birçok spor dalıyla iç içe olan Survivor Uğurtan Dora, bir süre tercümanlık da yaptı. Peki Uğurtan Dora hakkında neler başka neler biliniyor?

    SURVIVOR UĞURTAN DORA NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

    Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 İstanbul’un Şişli semtinde doğdu. 37 yaşındaki Survivor Dora ile ilgili diğer bilgilere geçelim. İşte Uğurtan Dora’nın eğitim ve öğretim hayatına dair ayrıntılar…

    SURVIVOR UĞURTAN DORA NEREDE OKUDU?

    2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı.

    SURVIVOR UĞURTAN DORA NE İŞ YAPIYOR?

    Survivor 2021 izleyicilerinin merak ettiklerinden biri de, Uğurtan Dora’nın ne iş yaptığı. Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. Dora, 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

    SURVIVOR UĞURTAN DORA’NIN SPOR GEÇMİŞİ

    Birçok spor dalıyla ilgili olan Survivor Uğurtan Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor.

  • 22

    16 HAZİRAN

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


    Survivor Türkiye 2021'de yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. 10 bin TL ile alışveriş ve restoranda akşam yemeği ödüllü mücadelede kendilerini garanti altına almak isteyen yarışmacılar ödülün de verdiği motivasyonla kazanmak için parkurda elinden gelen mücadeleyi verdi.

  • 23

    16 HAZİRAN

    3. dokunulmazlık finalinde Berkay ile karşılaşan Ayşe, son ana kadar kazanmak için adeta canını dişine taktı. Berkay'ı parkurda mağlup eden Ayşe, Survivor’da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu ile beraber ödülü almaya hak kazandı. Böylece mavi takım yarışmacıları alışveriş yaparak akşam yemeği yeme şansı elde etti.

  • 24

    16 HAZİRAN

    Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde kararını sorması üzerine Ayşe, eleme adayı olarak İsmail'in ismini söyledi. 3. eleme adayı olan İsmail bu durumu beklediğini ve şaşırmadığını belirtti. Böylece Survivor'da bu haftanın eleme adayları Dora, Aleyna ve İsmail oldu. Haftanın elemesi pazar akşamı gerçekleşecek.
  • 25

    15 HAZİRAN

    SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


    Büyük final öncesi dokunulmazlık oyunu Survivor'da her geçen gün daha çok önem kazanırken yarışmacılar gecenin oyununu almak için adeta canını dişine taktı. Aşamalı olarak oynanan dokunulmazlık oyununda yarışmacıların kum torbası ile topları fileye düşürmesi gerekiyordu. Poyraz ile Berkay, yarı finale direkt kalan isimler olurken diğer yarışmacılar elendi.

    İsmail – Dora, Ayşe – Aleyna karşılaşmasının ardından eşleşme Berkay – İsmail, Poyraz – Ayşe şeklinde oldu. Final turunda ise Berkay'a karşı 5-3 galip gelen Poyraz dokunulmazlık ödülünü kazandı. Poyraz, dokunulmazlık kolyesi ile birlikte son iletişim ödülünü kazanan isim oldu.

  • 26

    15 HAZİRAN

    ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor'da dokunulmazlık oyunu ile beraber kazanan yarışmacının yanında iki arkadaşı ile beraber ödül alacağı açıklandı. Oyun öncesinde kazananın bir telekomünikasyon şirketi üzerinden ücretsiz GB, hediye çeki, telefon, tablet ve kulaklık gibi teknoloji ürünlerini kazanacağı duyuruldu. İkinci dokunulmazlığı kazanan Poyraz böylece ödüle de kavuşmuş oldu. Poyraz ödüle Ayşe ve Berkay'ı götürdü.

  • 27

    15 HAZİRAN

    SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU? 


    Ada konseyinde yarışmacılar eleme adayını seçmek için toplandı. Dokunulmazlık kolyesinin sahibi olan Poyraz Aleyna'nın ismini söyledi. Poyraz, sevgi sıralamasını yaptığını söyleyerek Aleyna'ya daha uzak olduğunu dile getirdi. Aleyna ise sevdiklerinin desteği ile potadan çıkabileceğini belirtti.

  • 28

    14 HAZİRAN

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor Türkiye 2021'de dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Ödüllü dokunulmazlık oyununda heyecan seviyesi yükselirken kıran kırana yarışma gerçekleşti. Oyun öncesinde ödül villada Survivor Meksika yarışmacıları ile buluşma, 10 bin liralık akaryakıt istasyonu çeki ve açık büfe olarak açıklandı. Zamana göre yapılan parkur sıralamasında yarışmacılar oyunu kazanmak için elinden gelen mücadeleyi verdi.


  • 29

    14 HAZİRAN

    Survivor'da yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ardından kırmızı takımda kolyenin sahibi İsmail oldu. İsmail kendi takımından bir kişiyi potaya göndermeyeceğini belirterek karar vermenin oldukça zor olduğunu vurguladı. Acun Ilıcalı'nın kararını sorması üzerine İsmail Dora'nın ismini söyledi. Böylece haftanın eleme potasına giren ilk ismi Dora oldu.
  • 30

    14 HAZİRAN

    Dora, şaşırmadığını belirterek diğer eleme adaylarını potada beklediğini dile getirdi.
  • 31

    14 HAZİRAN

    Survivor'da perşembe ve cumartesi günleri de oynanacak dokunulmazlık oyunlarının ardından iki isim daha eleme potasına girecek.
  • 32

    14 HAZİRAN

    Elenen isim ise Survivor'da Pazar gecesi belli olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız