Survivor'da kim elendi, Survivor Duygu kimdir? (2 Şubat Survivor son bölüm ayrıntıları)

Survivor'da kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu.  Ünlüler takımının iletişim ödülünü kazandığı gecenin ada konseyinde gönüllülerde SMS birincisi olan Poyraz Ayşe'nin ismini verdi. Halktan gelen SMS oylamalarının sonuçlanmasıyla gönüllülerde ikinci olan Dora ise Reşat'ı eleme adayı olarak söyledi. Eleme adayları olan Duygu, Ayşe ve Reşat arasındaki oylama sonuçlarına göre Survivor'a ve adaya veda eden isim Duygu oldu.

Haberler 03.02.2021 - 09:42

  • 1
    Survivor'da bu sezonun ikinci iletişim oyunu nefes kesen anlara sahne oldu. Deniz üzerine kurulan parkurda ünlüler takımı ve gönüllüler takımı ödülü almak için ciddi mücadele verdi. Survivor'ın 2 Şubat tarihli ekranlara gelen bölümünde yarışmacıların iletişim kurma şansını elde etmek için karşılaştığı oyunda avantajı ünlüler kazandı.

  • 2
    Zorlu parkurda her iki takım yeniden karşılaştı. Güç ve dengenin gerektiği oyunda, ünlüler takımı skoru 9-7 yapınca en iyi kadın ve erkek yarışmacılar parkura geldi. Batuhan ve Melis, Poyraz ve Aleyna'nın Best of turunda verdiği mücadele oyunun kaderini belirledi.
  • 3

    Batuhan atışı ile Poyraz'ı yenerek skoru 10-7 yaptı. Böylece ikinci iletişim oyununu ünlüler takımı kazanmış oldu.Sevdiklerinden gelen mesajları okuyan ünlüler takımı duygusal anlar yaşadı.



  • 4
    Ada konseyinde gönüllüler takımında SMS birincisi olan Poyraz takım arkadaşı Ayşe'yi potaya gönderdi. Halktan gelen SMS oylamalarının sonuçlanmasıyla gönüllülerde SMS ikinci olan Dora ise Reşat'ı eleme adayı olarak söyledi. Survivor'da bu haftanın eleme adayları olan Duygu, Ayşe ve Reşat arasında SMS mücadelesi yaşandı. Oylama sonuçlarına göre Survivor'a ve adaya veda eden isim Duygu oldu.

  • 5

    Survivor 2021 macerası erken biten Duygu, duygularına hakim olmakta zorlandı. Acun Ilıcalı da yarışmacının elenmesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

    SURVİVOR DUYGU KİMDİR?


    Geçen sene trafik kazası sebebiyle Survivor 2020 elemelerini kaçıran Duygu Serap Salman,
    Survivor 2021'e yedek yarışmacılardan dahil oldu. 24 yaşında olan Duygu Serap Salman Ağrı Doğubeyazıt doğumlu. İstanbul'da yaşayan Duygu, Yeni Levent Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü yarıda bıraktı. 6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, neredeyse dahil olmadığı branş kalmadığını ifade ediyor. Fiziksel olarak hızlı ve kuvvetli olduğunu belirten Survivor Duygu, 1.67 boya ve 61 kilo.

  • 6

    1 ŞUBAT PAZARTESİ

    SURVİVOR'DA ÖDÜL YARIŞI

    Survivor'ın 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarıştığı ödül oyununda heyecan doruktaydı. Yeni yarışmacıların da dahil olduğu yarışmada oyuncular futbol oynadı. Günün ödülü ise domatesli ve peynirli sandviç ile oreo oldu. 

  • 7

    ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Eğlenceli anlara sahne olan ödül oyununda açlık nedeniyle gerilim de hat safhadaydı. 1 Şubat ödül oyununu ise 10'a 7 skorla ünlüler takımının oldu.

  • 8

    PERFORMANS OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Ödül oyunu sonrası iki takımın da bireysel olarak yarıştığı performans yarışması gerçekleşti. Kazanan kişi ve yanında ödüle götüreceği yarışmacılar ton balıklı sandviç yiyebilecekti. 

  • 9
    Erkeklerde sembol İsmail Balaban'ın oldu.
  • 10

    31 OCAK PAZAR

    Survivor son bölümde Emin sakatlığı nedeniyle Survivor'dan diskalifiye oldu. Doktor Metin Kuş dokunulmazlık oyunu sonrası gönüllülerin yanına gelerek üzücü haberi verdi. Kuş, "Sizinle ilk gün ne konuştuk. İlk bir ay lütfen kendinize dikkat edin. Ama ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm."
  • 11
    Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Bu sene sakatlık kabusu yakamızı bırakmıyor. Maalesef Gönüllüler bir yarışmacı kaybettiler. Emin'in sakatlığı tahminimizin çok üstünde bir sakatlık. Survivor'da sakatlıklarla çok boğuştuk. Emin'in durumu Metin ağabeyden net olarak öğrendiğim şekilde anlatıyorum sağ dizinde kritik bir kırık var. Bu kırık ilerledikçe büyük diyor Metin ağabey ve ömür boyu sakat kalabilir" dedi.
  • 12
    Kritik dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımı ada konseyine gitti. Yapılan oylamayla potaya Poyraz girdi.
  • 13

    30 OCAK CUMA

    Survivor'ın yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler ilk olarak market oyununda karşı karşıya geldi. 7-5'lik skor ile market oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

    Kıyasıya rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda ise kazanan ünlüler oldu. Ünlüler 10'a 6'lık bir skorla dokunulmazlık oyununu kazandı.
  • 14
    Daha sonra bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Oyunu kaybeden gönüllülerin çıkardığı eleme adayı Duygu oldu.

    Duygu yaptığı açıklamada, "Bekliyordum zaten, çok şaşıracağım bir şey değildi. Diyecek bir şeyim yok. Herkesin kararına saygı duyuyorum ama pes etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.
  • 15

    28 OCAK PERŞEMBE

    Survivor 2021'in 28 Ocak Perşembe akşamı ekranlara gelen 15. bölümünde ödül oyunları öncesi yarışmacılar takım kaptanlarını seçti. Yapılan oylama ile bu hafta da ünlüler takımının kaptanı Barış, gönüllüler takımının kaptanı ise Reşat oldu.

    AVANTAJI KAZANAN GÖNÜLLÜLER OLDU

    Ödül oyunu öncesinde takımlara avantaj sağlayan oyunda ünlüler ve gönüllüler parkurdaki yerlerini aldı. Ödül oyununda seçimi yapacak takımı belirlemek için yapılan avantaj oyununda üçer erkek ve üçer kadın yarışmacı karşı karşıya geldi. Sıkı mücadele sonunda erkeklerde ve kadınlarda avantajı kazanan gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler ödül oyunu öncesi fark yarattı.

  • 16
    SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Zorlu parkurda yemek ödülü için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Bu oyunun ödülü köfte ekmek ve kola oldu. Güç ve dengenin gerektiği parkurda skor 8-8 olunca iki takımın en iyi kadın ve erkek yarışmacıları yarışa dahil oldu. Ünlülerde Sergen - Melis, Gönüllülerde Ayşe - Poyraz ikilisinin mücadelesi nefesleri kesti. Son oyunda ise Poyraz ile Sergen karşılaşması ödül oyununun kaderini belirledi. Performansı ile geceye damga vuran Poyraz, gönüllüler takımına ödülü getirdi. 10-8 skorla gecenin ödülünü gönüllüler kazandı.


    Survivor'da soru ve yanıt vermeye dayalı eğlenceli oyunlardan olan Anlat Bakalım için takımlar yeniden karşılaştı. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı. Bu oyunun da kazananı 5-4 skorla gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler iki ödül oyununu da kazanmış oldu.

  • 17

    SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIMI KİM KAZANDI?

    Survivor'da soru ve yanıt vermeye dayalı eğlenceli oyunlardan olan Anlat Bakalım için takımlar yeniden karşılaştı. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı. Bu oyunun da kazananı 5-4 skorla gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler iki ödül oyununu da kazanmış oldu.

  • 18
    Survivor'da kıran kırana devam eden mücadelelerden fotoğraflar...
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız