Suudi Arabistan'dan Jeff Bezos açıklaması (Şantaj iddiası)

Jeff Bezos'a eşi Mackenzie Bezos'dan boşanmasının nedeni olarak gösteren Lauren Sanchez ile olan görüntüleriyle şantaj yaptığı iddia edilen Suudi Arabistan'dan açıklama geldi. Suudi Dışişleri Sorumlu Devlet Bakanı Adil el Cubeyr iddiaları yalanlayarak, "Bu bana pembe dizi gibi geliyor. Bu ilgili taraflar arasında bir şey bizim hiçbir dahlimiz yok" ifadelerini kullandı.

Haberler 11.02.2019 - 15:25 Son Güncelleme : 11.02.2019 - 17:16

  • 1
    Amazon’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı olan Jeff Bezos (54) ile eşi Mackenzie Bezos'un (48) boşanma kararının ardından ünlü milyarderin eşini Lauren Sanchez (49) ile aldattığı iddiaları gündeme gelmişti.


  • 2
    Aynı zamanda Washington Post'un da sahibi Jeff Bezos'un sevgilisiyle özel görüntülerinin Suudi Veliaht Prensi'nin şantaj amacıyla kullanıldığı iddia edilmişti.


  • 3
    Suudi Arabistan'ın Dışişleri Bakanlığı'ndan alınıp Dışişleri'nden Sorumlu Devlet Bakanlığı'na atanan Adil el Cubeyr, Amerikan CBS kanalının yayınlanan Face The Nation programına katıldı.


  • 4
    İddiaları yalanlayan Cubeyr, "AMI'ye yapılan sızıntılarla Suudi hükümetinin ilgisi var mı" sorusunu şu sözlerle yanıtladı: "Kesinlikle hayır. Bu bana pembe dizi gibi geliyor… Bu ilgili taraflar arasında bir şey, bizim hiçbir dahlimiz yok"


  • 5
    "Suudi hükümetine çalışan ya da Suudi hükümeti tarafından tutulan kişilerin de kesinlikle ilgisinin olmadığını söyleyebilir misiniz?" sorusuna da Cubeyr, "Evet" yanıtını verdi.


  • 6
    AMI (Suudi Arabistan'a yakınlığıyla bilinen Amerikan medya şirketi) ve CEO'su David Pecker ile hiçbir ilgilerinin bulunmadığından emin olup olmadığı tekrar sorgulanınca "Benim bildiğim kadarıyla yok, olsaydı da bilirdim. Bununla kesinlikle hiçbir ilgimiz yok" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız