Magazin Turu (5 Mart 2017)

Bergüzar Korel'den Aleyna Tilki'ye, Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çiftinden Elçin Sangu'ya hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 05.04.2017 - 11:47

  • 1
    "TOLGA İZİN VERMİYOR"

    Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Kuruçeşme Fahham çıkışı görüntülendi.

    Sohbet sırasında konu sosyal medya paylaşımlarına gelince, Abazi bir itirafta bulundu: “Daha neler var paylaşmak istediğim ama Tolga izin vermiyor.”

    Koyu Fenerbahçeli olan Sayışman da “Eşim evlenmeden önce Galatasaraylıydı ama artık Fenerbahçeli” diye konuştu.
  • 2
    "DİNLENİYORUM"

    Elçin Sangu, önceki gün stil danışmanı Mustafa Rutkay Öziş ve oyuncu Türkü Turan’la Nişantaşı’nda yemekteydi.

    Yemek boyunca Instagram’da fotoğraf paylaşımı da yapan grup,mekanda yaklaşık bir saat kaldı. 

    Sangu ve arkadaşları hesabı ortaklaşa ödeyerek masadan kalktı. Sangu, şu sıralar yaptığı tek işin evde dinlenmek olduğunu söyledi.
  • 3
    "YAZA DAMGA VURACAĞIM"

    Önceki gün Akmerkez’de objektife takılan Aleyna Tilki, yeni single hazırlığında olduğunu söyledi.

    Geçtiğimiz haftalarda “Dünya starı olacağım” şeklinde bir açıklama yapan şarkıcı, yine iddialı konuştu: “Nisan sonu gibi sürpriz bir parça geliyor. Ozan Çolakoğlu’yla çalıştım. Yaza damga vuracağım.”
  • 4
    "HER ŞEY YOLUNDA"

    “Vatanım Sensin”de başrol oynayan Bergüzar Korel önceki gün Cihangir’de objektife takıldı.

    Sahibi olduğu Not Just Coffee’de çalışanlara yardım eden Korel, hayatında her şeyin yolunda gittiğini, çekimlerden kalan zamanını da kafede geçirdiğini söyledi.
  • 5
    "CURCUNA İÇİNDEYİM"

    Asena önceki gün bir moda programı için City’s’de alışverişteydi.

    ‘Evlilik Curcunası’ adlı bir tiyatro oyununda yer alacağını belirten Asena, “İş, güç, hayat bir curcunadır gidiyor” şeklinde konuştu.
  • 6
    SELFIE POZU

    Gül Gölge Saygı, önceki gün Bebek’teki kuaförünün balkonunda objektiflere takıldı.

    Kuafördeki işlerini hallettikten sonra telefonun kamerasından makyajını ve saçlarına bakarak selfie yapmayı ihmal etmeyen Saygı, defalarca selfie pozu verdi.
  • 7
    QUARESMA VE ÇOCUKLARI

    Ricardo Quaresma, önceki gün Zorlu AVM’de oğlu Ricky ve kızı Kauana’yla objektiflere yansıdı.

    Alışveriş sonrasında, vale noktasında aracını bekleyen Quaresma, kızı Kauana ve oğluyla şakalaşıp eğlendi. Quaresma’nın keyfi bir hayli yerindeydi. Ayrıca Q7’nin kızına koyduğu “Kauana” ismi Portekizce'de “Kartal” anlamına geliyor.
  • 8
    "KIVANÇ VE BAŞAK'A ÖZENİYORUM"

    Didem Soydan, 33’üncü yaş gününü önceki akşam Karaköy Mitte’de kutladı.

    Ünlü model, aşk hayatıyla ilgili soruları “Hala bekarım. Ama doğum günü pastamı üflerken birçok güzel dilek diledim. Onların arasında aşk ve evlilik de var” diye yanıtladı. Evliliğin kariyeri bitirmediğini söyleyen Soydan “Çok yakın arkadaşım olan Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ evlendi ve gayet mutlular. Onlara özeniyorum vallahi” diyerek misafirlerinin yanına döndü.
  • 9
    OĞLU İÇİN ALIŞVERİŞ YAPTI

    Zeynep Beşerler, önceki gün bir AVM’deydi.

    Yaklaşan yaz ayları öncesinde alışverişe çıktığını söyleyen Beşerler, “Artık havalar ısınmaya başladı, evde de her geçen gün hızla büyüyen bir Kerem bebeğimiz var. Bugünü oğluma ayırdım ve sırf onun için uzun süre dolaşıp yaz alışverişi yaptım. Bebekler, bizim gibi değiller. Her geçen gün hızla büyüyorlar ve kıyafetleri de hızla eskiyor” dedi.
  • 10
    "SIKILDIM ARTIK"

    İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin’le önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

    Güzel havanın tadını çıkarmak adına dışarı çıktıklarını söyleyen şarkıcı, “Hava güzel, aşk güzel ne yapalım evde, biz de dışarı çıktık” dedi. Sosyal medya hesaplarını kapatan şarkıcı bu yöndeki soruyu, “Valla sıkıldım artık, biraz nefes almaya başladığımı hissettim” şeklinde yanıtladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız