Tom Hanks corona virüs mücadelesini ilk kez anlattı

Eşi Rita Wilson ile birlikte corona virüse yakalanan ve tedavi gören Tom Hanks, hastalık sürecini ilk kez verdiği röportajda anlatarak, "Doktor bana hayatında gördüğü en aptal insanla konuşuyormuş gibi baktı" ifadesini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 20.04.2020 - 10:31 Son Güncelleme : 20.04.2020 - 10:40

  • 1

    Avustralya’da Elvis Presley konulu filmin çekimlerindeyken eşi Rita Wilson ile birlikte corona virüse yakalanan Tom Hanks, ilk kez verdiği röportajda, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

  • 2

    National Defense Radio Show’a konuşan 63 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, Avustralya’da özel negatif hava basınçlı izolasyon odasında kalırken “bazı vücut ağrıları ve halsizlik belirtileri olduğunu” söyledi.

  • 3

    Geçen ay eşiyle birlikte corona virüse yakalandıklarını açıklayan Hanks, kendisiyle aynı yaşta olan 32 yıllık eşi Wilson’ın daha ciddi belirtiler yaşadığını anlattı.

  • 4

    "RITA YERDE SÜRÜNÜYORDU"

    Hanks, “Rita benden daha zor zamanlar geçirdi. Daha yüksek ateşi ve başka bazı belirtileri vardı. Tat ve koku alma duyusunu kaybetti. Üç hafta boyunca yemeklerden hiç keyif almadı” diye konuştu. Hanks ayrıca, eşine verilen bir ilacın da ciddi yan etkiler gösterdiğini, Wilson’ın mide bulantısı nöbetleri geçirdiğini belirtti.

    Hanks, “Çok midesi bulanıyordu, yataktan bir yere ulaşmak için yerde sürünmek zorunda kalıyordu. Bu bir süre devam etti” diye konuştu.

  • 5

    "EN APTAL İNSANLA KONUŞUYORMUŞ GİBİYDİ"

    Hastanede rutin bir şekilde esneme ve çeşitli yer egzersizleri yaptığını anlatan Hanks, bir sağlık çalışanının onu kontrol etmek için geldiğini söyleyerek, “Yerde temel esnemeler ve egzersiz hareketleri yapmaya çalıştım ve yarısını bile beceremiyordum. Doktor bana hayatında gördüğü en aptal insanla konuşuyormuş gibi gözlüklerinin üzerinden baktı ve 'Covid-19'unuz var' dedi” ifadesini kullandı.

  • 6

    Baz Luhrmann'ın yönetmenliğini üstlendiği Elvis Presley biyografisinde rol almak üzere Avustralya’da bulunduğu sırada virüsü kapan Hanks, bunun nasıl olduğunu anlayamadığını belirtti.

  • 7
    Hanks, hastane izolasyonunun çoğunun, önlemlerin izlenmesi, kendisinin ve Wilson'ın hastalığı yaymamalarını sağlamak için gerekli olduğunu söyledi.
  • 8

    Hanks geçen hafta evinin mutfağından bağlanarak Saturday Night Live programını sunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız