Tuba Büyüküstün’e Instagram’dan ‘mavi tık’

Cesur ve Güzel dizisinde Sühan karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, Instagram'dan doğrulanmış simge onayı aldı.

Haberler 07.11.2016 - 12:37

  • 1

    INSTAGRAM'DAN MAVİ TIK

    Instagram, belli bir takipçi sayısına ulaşan ünlülerin hesaplarına mavi tık koyarak hesaplarını onaylıyor. "Doğrulanmış simge" özelliği, yüksek etkileşime ya da takipçi sayısına sahip ünlü kişilere verilebiliyor. Ayrıca  fotoğrafları sıklıkla sahte hesaplarda kullanılan kişileri korumak için de "doğrulanmış simge" kullanılıyor.

  • 2

    MERYEM UZERLİ VE ARDA TURAN'A ONAY

    Türkiye’de ilk olarak Meryem Uzerli ve Arda Turan’ın hesapları Instagram’dan ‘mavi tık’ aldı.

  • 3

    BÜYÜKÜSTÜN DE ONAYLANDI

    Mavi tık alan son isim ise ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün oldu.
  • 4

    1,5 MİLYON TAKİPÇİ

    34 yaşındaki oyuncunun 1,5 milyon takipçi sayısına ulaşan Instagram hesabı geçen hafta onaylandı.

  • 5

    CESUR VE GÜZEL'LE DÖNÜYOR

    Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı ‘Cesur ve Güzel' dizisiyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor.

  • 6

    10 KASIM'DA EKRANDA

    Sezonun merakla beklenen yapımı Cesur ve Güzel, 10 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de Star TV'de izleyiciyle buluşacak.

  • 7

    SÜHAN'I CANLANDIRIYOR

    Tuba Büyüküstün’ün Sühan, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise Cesur karakterini canlandırdığı dizide yer alan diğer oyuncuların isimleri şöyle: Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Fırat Altunmeşe, Nihan Büyükağaç ve Devrim Yakut.

  • 8

    CESUR VE SÜHAN'IN HİKAYESİ

    Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği dizinin konusu ise şöyle: “Bir gün Cesur adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ’ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli Sühan çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız