'Tuvaletimi yaparken utanmadım'

Hollywood yıldızları açıklamalarıyla geçtiğimiz hafta da dünya magazin gündemini belirledi.

Haberler 23.01.2013 - 15:45

  • 1

    'Tuvaletimi yaparken utanmadım'

    Hollywood yıldızları açıklamalarıyla geçtiğimiz hafta da dünya magazin gündemini belirledi.
  • 2

    'Şarkı söylerken utanmadım ama...'

    Nicole Kidman: “Moulin Rouge”daki şarkı söyleme sahnemde utanmıştım. Ama tuvaletimi yaparken utanmadım.-Ünlü oyuncunun ‘Hollywood Reporter” dergisine verdiği röportajında “The Paperboy” filminde tuvalet sahnesiyle ilgili söyledikleri.
  • 3

    'Aramızda birşey olmaz'

    Bradley Cooper: Birlikte iki filmde rol aldık. Bugüne kadar aramızda bir şey olmadıysa bundan sonra da olmaz."-Ünlü aktörün Türkiye'de 'Umut Işığım' adıyla vizyona giren 'Silver Linings Playbook' filminde başrolü paylaştığı Jennifer Lawrence ile ilgili konuşurken söyledikleri.
  • 4

    'Onunla iyi anlaşıyoruz'

    Nicki Minaj: Biraz tuhaf ve çılgın bir tarzda iyi anlaşıyoruz. -“American Idol” programının sezon açılışında jüride birlikte yer aldığı arkadaşı ünlü şarkıcı Mariah Carey hakkında konuşuyor.
  • 5

    'Neden daha genç bir kız bulmuyorsun?'

    Jennifer Lopez: Ona ‘neden gidip kendine daha genç bir kız arkadaş bulmuyorsun?’ diye sorup duruyorum. –ABD’li ünlü şarkıcının kendisinden 18 yaş küçük erkek arkadaşı dansçı Casper Smart için söyledikleri.
  • 6

    'Bütün gün köpeğimin dışkısını topladım'

    Jessica Biel: “Eğer gününüzün tuhaf geçtiğini düşünüyorsanız durun. Bütün günümü köpeğimin dışkısını toplayarak geçirdim.”-Ünlü oyuncu Twitter’da yayınladığı mesajında takipçilerine bu sözlerle seslendi.
  • 7

    'Bu, narsist bir yaklaşım'

    Rihanna: “Narsist bir yaklaşım evet ama herkes yapıyor.”-Bugüne kadar 230 fotoğrafını Instagram’da paylaşan ünlü şarkıcının Complex dergisine verdiği röportajında sosyal medyaya fotoğraf yüklemekle ilgili söyledikleri.
  • 8

    'Make Love to Me'yi dinliyorum'

    Beyonce: “Eşimle beraber olmadan önce “Make Love to Me’yi diniliyorum. –Ünlü şarkıcı Beyonce’nin Esquire dergisine verdiği röportajında eşi Jay Z ile ilgili söyledikleri.
  • 9

    'Bu benim kalçam değil'

    Jennifer Lawrence: Bu benim kalçam değil. Fotoğrafta bana 90 yaşındaki bir kadının kalçasını photoshop kullanarak yapıştırmışlar.”-‘Umut Işığım” filminin ödüllü oyuncunun David Letterman’ın şovunda kendisine gösterilen bikinili fotoğrafı ile ilgili söyledikleri.
  • 10

    'Aslında hala evliyim'

    Kim Kardashian: Teknik olarak hala evliyim. Bu yüzden de o şakayı yapmaktan vezgeçin.”-Bir radyo programına katılan ünlü oyuncunun hala evli olduğu eşi ile 72 gün evli kalmış olmasıyla ilgili yapılan esprilere verdiği cevap.
  • 11

    'Striptiz daha kolay'

    Kristen Stewart: Dans etmek striptiz yapmaktan daha zor.-Ünlü oyuncunun son filmiyle ilgili W dergisine verdiği röportajından bir alıntı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız