Ünlü isimler Yenikapı'da konuştu (Demokrasi ve Şehitler Mitingi)

Dün saat 17.00'da Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılan ünlü isimler basın mensuplarına duygu ve düşüncelerini aktardı.

Haberler 08.08.2016 - 12:17

  • 1

    TEKNE İLE GELDİLER

    Dün saat 17.00'da Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne tekne ile gelen ünlü isimler basın mensuplarına duygu ve düşüncelerini aktardı.

    Suat KAVUKLUOĞLU-Ceren ALA / Ajanslar

  • 2

    BERGÜZAR KOREL-HALİT ERGENÇ

    Halit Ergenç: "Türkiyemizin geleceği için bütün siyasi parti liderleri ve halkımızın bir arada olması Türkiye için çok umut verici. 15 Temmuz korkunç bir geceydi. Bugüne kadar olan ayrımcılık ve kutuplaşma içeren sözcükler sanırım bundan sonra biraz daha yumuşayacak ve daha güzel bir ülke olacağız. Bu vatan bizim, bizim yaşayacak başka memleketimiz yok."
  • 3

    DEMET AKBAĞ-NİLGÜN BELGÜN

    Akbağ ve Belgün mitinge birlikte katıldı.

    Demet Akbağ: "Hepimiz birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı farlı görüşleri olan insanlar bile demokrasi adına birlikte, bu çok mutluluk verici." sözleriyle aktardı.

    Nilgün Belgün: "Bugün bir dalda çeşit çeşit çiçekler açtı, o yüzden hep birlikte el eleyiz. Çok mutluyum." hislerini paylaştı.
  • 4

    HÜLYA KOÇYİĞİT

    "Türkiye cumhuriyeti devleti, laik , demokratik sosyal bir hukuk devleti. halk milli iradeye güveniyor ve tek bayrak tek millet tek vatan, tek devlet diyor. bu yüzden şehitler veriyoruz. şehitlerimize saygı duruşuna geldik. olağanüstü bir gün ve olağanüstü bir miting. dilerim bugün bir başlangıç olur, bundan sonra milletçe el ele gönül gönüle kenetlenmesini her zaman başarırız"
  • 5

    ZAFER ALGÖZ

    "Türkiye hala o ihtilalin sancılarını çekerken, yetmezmiş gibi 15 Temmuz'da talihsiz bir olay yaşadı. Birçok insanımız, polisimiz, askerimiz öldü. Umarım bu buluşmadan sonra hiçbir siyasi parti, ayrım gözetmeksizin Türkiye'nin ayağa kalkması için milletle el ele verir. Nüfusunun yüzde altmışı genç olan Türkiye Cumhuriyeti'nin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Buradaki bu birlik bana bu umudu veriyor."
  • 6

    MUSTAFA SANDAL-GÜLBEN ERGEN

    Gülben Ergen: "Cumhuriyetimiz için demokrasi için birlik olmak için hepimiz buradayız, iyi hissediyoruz kendimizi"

    Mustafa Sandal: "Türkiye'nin belki de gurur dolu, en önemli günlerinden biri için buradayız. bayrağımızı aldık. kalbimizdeki türk olmanın aşkını, sevgisini buraya getirdik. biz de herkes gibi buradayız"
  • 7

    HAYKO CEPKİN-YAVUZ SEÇKİN

    Hayko Cepkin: "İlk kez bütün siyasi parti liderlerinin beraber ve bir arada olduğu tamamen lafta kalmadığını gösteren bir gün olduğunu düşünüyorum bunun. demek ki aynı anda tek bir dilde konuşabiliyormuşuz. o yüzden umut vaad eden bir gün. partiler üstü bir gün. sadece türk bayrağı altında buluşuyor olmak. bugünü bir başlangıç olarak görüp demokrasimizi sapasağlam ileriye taşıyacağımıza inanıyorum"

    Yavuz Seçkin: "Buradaki kalabalık çok güzel. Halkımızla demokrasimize sahip çıkıyoruz. Çok güzel bir görüntü var, birlikte çok güzeliz." 

  • 8

    İSMAİL YK

    "Gördüğünüz gibi büyük bir kalabalık var. Uzun yıllardır böyle bir kalabalık görmedik. Dünyaya birlikte ne kadar kuvvetli olduğumuzu gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız ülkemizin namusudur, biz de burada namusumuza, ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmaya geldik." ifadesini kullandı"
  • 9

    YILMAZ ERDOĞAN

    "Coşkunun dışında kalsaydım içimde ömür boyu bir acı olurdu. Halk kavramının kendisini en net gösterdiği günler bu günler. Böyle bir tarihi ana tanıklık etmekten ve içinde yer almaktan büyük heyecan duyuyorum. Bundan sonraki Türkiye hoşumuza gitmeyen fikirlere de gülümsediğimiz Türkiye olsun"
  • 10

    METİN ŞENTÜRK

    "Burada huzurumuza kasteden hainlerin, alçakların, sefillerin bu vatandan gereken dersi aldığını hissediyorum. Allah onları yerle bir etti."
  • 11

    KENAN İMİRZALIOĞLU-KIVANÇ TATLITUĞ

    Kenan İmirzalıoğlu: "Bizi korkutmaya çalıştılar ama bu millet korkmayacağını gösterdi ve demokrasisine, vatanına nasıl sahip çıkacağını dünyaya gösterdi. Vatanımız uğruna canını veren bütün şehitlerimize, yaralılarımıza ve darbe girişimi sırasında irade gösteren herkese minnettarım. Onlara ömür boyu borçluyuz, inşallah bu şerden omuz omuza vererek, kardeş kardeşe vatanımıza hep beraber sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kaybettiğimiz canlar rahat ve huzur içinde yaşayabilsinler. Bu kötülükten Türkiye daha güçlü bir şekilde çıkacağına inanıyorum."

    Kıvanç Tatlıtuğ: "Milletimiz, devletimiz, bütün partililerimizle birlikte demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkmak için burada bulunmaktan büyük gurur yaşıyorum"

  • 12

    KENAN DOĞULU

    "Herkesin birbirine daha yakın olduğu, karşıt fikirlerin sabırla dinlendiği, barış dolu sevgi dolu yarınlara gidiyoruz. Birbirimizle tekrar yakınlıklar kurarak yarınlara ilerliyoruz. Bu günü bu sürecin başlangıcı olarak görüyorum, bu süreci iyi değerlendirip, bundan sonra ülkemizi aynı bayrağın altında, bir bütün, tek yürek olarak ülkemizi daha iyiye götürmek için fırsat olarak algılamamız lazım."
  • 13

    MURAT BOZ

    "Önemli bir gün demokrasi adına. ülkemiz adına. çok umutlu olduğum bir gün. geleceğimiz adına çok umutluyum. çok büyük bir badire atlattık. halkımız sayesinde bu badirenin üstesinden geldik. Cumhurbaşknaımız sayesinde üstesinden geldik. mutluyuz bugün, bunu kutlamaya geldik. demokrasiyi kutlamaya, cumhuriyeti kutlamaya geldik"
  • 14

    ORHAN GENCEBAY

    "Böyle bir olay yaşamadık. Bir çok darbe ve ihtilaller yaşadık ama böylesini yaşamadık. Bunu da yaşamak olasıymış ama aslan yürekli insanlar vardı, aslan yürekli cumhurbaşkanımız aslan yürekli halkımıza sokağa çıkın dedi. Buna engel olun dedi. Çünü bu darbe teşebbüsü halkımızaydı, devletimizeydi. Bizim her türlü gücümüze, askerimizeydi. Bizim askerimiz polisimiz bizim başımızın tacıdır. Arada cinnet geçirmiş diyebileceğimiz bazı kişilerimiz olsa da bizim aslanlar gibi güvenliğimiz var. Ve neticede halkımızın yürekliliğiyle cumhurbaşkanımızın o talimatıyla biz bu belayı defettik. Dünyada eşi emsali olmayacak bir yüreklilikle defettik. Bu çok önemli. Çünkü Atatürkümüz der ki; Hakimiyet Milletindir Kayıtsız şartsız milletindir. Bu vatan hepimizin bu vatan içerisinde kim görev yapıyorsa hepimizin bir canı parçasıdır...

  • 15

    ÖZCAN DENİZ

    "Bu resmin içinde olmak gurur verici. Türk halkı öyle büyük kahramanlıklara imza attı ki gerçi, bizim burada olmamız onların yanından geçmez. Şu an yapabildiğimiz bu, bunu yapıyor olmaktan gurur duyuyorum."
  • 16

    YONCA EVCİMİK

    "Valla çok mutluyuz, birlik beraberlik adına da buradayız. türk milletinin birlik beraberliği dünyaya kapak olsun bence"
  • 17

    METE HOROZOĞLU

    "Şehitlerimiz için geldik. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun. Bütün bu yapılan organizasyonlar onların yaptığının yüzde birini karşılamaz bile, haklarını ödeyemeyiz."
  • 18

    HANDE YENER

    "Demokrasi ve şehitler adına düzenlenmiş bir gün, bütün halkımız geliyor bizler de tabi ki günlerdir bugünün heyecanı içindeyiz, hazırlandık. Hepimiz vatanımı ziçin nöbetteyiz. O yüzden bugün de burdayız"
  • 19

    ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ-BERK OKTAY

    Şükrü Özyıldız: "Çok üzücü ancak yani devir birlik ve beraberlik zamanı bunu hepimiz cok iyi gördük çok iyi anladık zaten uzun zamandır söylüyoduk ve şu an bence bu birlik beraberliğin oluşması cok güzel cok olumlu çok umut verici açıkcası şu an en çok ihtiyacımız olan şey umut..."

    Berk Oktay: "Özellikle politikacıları devlet büyüklerimizi bir arada görmek çok mutluluk verici bişey umarım bu tarz olaylar sonrasında değil de bu birliktelik devamlı olur cunki insanların buna gerçekten ihtiyacı varmış bunu görüyoruz

  • 20

    ZİYNET SALİ

    "Biz çok güçlü bir milletiz. bugün burada hiçbir siyasi görüşün olmayıp sadece insanlığın, barışın, sevginin, birliğin, beraberliğin zirve yaşadığı bir durumda olmak büyük mutluluk. Umutla dönüyoruz bu zaferden"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız