Ünlü isimlerden Hayat Eve Sığar kampanyasına destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesaplarından Hayat Eve Sığar kampanyası başlattı. Bakan Koca bu kampanyaya katılan ünlü isimleri de paylaşarak teşekkür etti.

Haberler 26.03.2020 - 14:17

  • 1
    Daha önce 14 gün kuralı ve evde kalınması için sosyal medyadan duyurular yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son olarak Hayat Eve Sığar kampanyası başlattı.


  • 2
    Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinin evde bulundukları sırada çektirdikleri fotoğrafa "Hayat eve sığar" etiketiyle yer verdi. Koca, "Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Hayat Eve Sığar diyor. Kampanyamıza verdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


  • 3
    Kampanyayı destekleyen Fazıl Say'ın da fotoğrafını aynı etiketle paylaşan Koca, Say'a teşekkür ederek, Dünya çapındaki bestecimiz Fazıl Say, "Hayat Eve Sığar diyor. Kampanyamıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum. Müziğin olduğu her yerde hayat güzeldir" mesajı verdi.


  • 4
    Bakan Koca, Usta sanatçı Mazhar Alanson için ise, "Mazhar Alanson, Hayat Eve Sığar dedi ve kampanyamıza katıldı. Desteği için kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
  • 5
    Sinema ve tiyatro oyuncusu Süeda Çil de Hayat Eve Sığar mesajı verdi.

    Çil, "Evde kalmak, hayatın aksamasına sebep olan bir şey değil. Hayatımız bir süre sonra normale dönecek elbette. Önemli olan içinde bulunduğumuz zamanı, akıl ve ruh sağlığını koruyarak doğru geçirmeye bakmak" ifadesini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız