Ünlü isimlerin itirafları

Ekranlarda,podyumda veya sahnelerde gördüğümüz gösteri dünyasının yerli ve yabancı isimlerinin kimisi şöhretten rahatsızlığını kimisi ise geçmişindeki yoksulluğunu anlatmıştı. İşte o itiraflardan bazıları...

Haberler ntv.com.tr 16.08.2016 - 11:22

  • 1

    KEMAL SUNAL

    Usta komedyen, 'Türkiye'nin okuyan insana ihtiyacı var okumayana değil... Bunu bildiğim için üniversiteyi 27 senede bitirdim. Aslen 10 Kasım doğumluyum. Ama Atam'ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem' ifadelerini kullanarak doğum gününü 11 Kasım olarak belirtmişti. Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000'de geçirdiği kalp krizi nedeniyle 56 yaşında vefat etti.
  • 2

    LEONARDO DI CAPRIO

    41 yaşındaki ABD'li oyuncu Titanic'in efsanesi kabul edilirken 'Titanic sonrası beklenmeyen şöhret beni mahvetti. Altında ezildim. İnsanları çok kırdım. Psikolojik travma geçirdim. Küfürbazdım, kavgacıydım, yalancıydım, pisliktim. Çok şükür o günler geride kaldı' itiraflarında bulunurken, sözlerine 'Titanic ile barışık değilim' ifadesini de ekliyor. 

  • 3

    ADİLE NAŞİT

    Ekranların güler yüzlü Adile annesi... 'Evde ekmek olmazdı, komşuya giderdim çocuk köfte istiyor biraz bayat ekmek varsa alabilir miyim diye. Halbuki evde yiyeceğimiz bir lokma ekmeğimiz olmazdı' diyerek oyunculuğu kadar yaşamından da söz ettirirdi. Adile Naşit, 11 Aralık 1987'de vefat etti.

  • 4

    JOHNNY DEEP

    53 yaşındaki ABD'li oyuncu, 'Şöhretten nefret eden bir paranoyağım' ifadelerini kullanarak şöhret yakamdan düşmeyen bir kadın gibi benzetmesi yapıyor. Sözlerine 'Bıyık bırakmak, göbek yapmak ve yaşlanınca bir deniz kıyısında yaşamak istiyorum' şeklinde devam ediyor.

  • 5

    EKREM BORA

    1 Nisan 2012'de vefat eden oyuncu Ekrem Bora, sinemanın kendisine isimden başka birşey getirmediğini bu nedenle 'keşke bir devlet memuru olsaydım da normal olarak maaşımı alsaydım' diyerek üzüntüsünü dile getirmişti.

  • 6

    JENNIFER LAWRENCE

    26 yaşındaki ABD'Lİ aktris, 'Bir gün doktora gittim. Göğsümden akciğer grafisi çekilmesi gerekiyordu fakat o sırada göğüslerimin eşit boyutta olmadığını fark ettiler' itirafında bulunuyor.

  • 7

    MÜNİR ÖZKUL

    Usta sanatçı, "Annem beni paşa oğlum diye severdi. Ben 15 yaşına kadar paşa olacağım diye yetiştim. Fakat bu sinema ve tiyatro merakı başlayınca olamayacağımı anladım. Annemi razı etmek çok zor oldu. İleride bunalımlara düştüm bu yüzden. Çünkü annem başarımı görmeden vefat etti" 15 Ağustos 1925 doğumlu Münir Özkul, yaşayan efsanelerimiz arasında yer alıyor. 

  • 8

    RYAN GOSLING

    35 yaşındaki Kanadalı oyuncu, 'Bir gün rahatlamak için bir Türk hamamına gittim. Tellak bana masaj yaparken bir anda ağzıma tanımlanamayan bir şeyin değdiğini hissettim. Daha sonra ağzıma değen şeyin masörün kıllı göbeği olduğunu fark ettim' diyerek ilginç bir itirafta bulunuyor ve bunun travmatik bir an olduğunu sözlerine ekliyor.

  • 9

    TOM CRUISE

    54 yaşındaki ABD'li yıldız, 'Çocukken çevremde bir şeyleri paylaşabileceğim ve güvenebileceğim bir tane bile samimi arkadaşım olmadı. Daima yanlış aksanla konuşan, yanlış davranışlarda bulunan bir çocuktum. Babam bizi iş bulamadığı için oradan oraya sürükledi. 12 yıllık ilköğretim yılımı 15 farklı okulda geçirmek zorunda kaldım' diyor.

  • 10

    CATHERINE ZETA-JONES

    46 yaşındaki oyuncu, Bipolar Bozukluk (Manik Depresif Hastalık) hastalığına sahip olduğunu itiraf ediyor. 'Eğer bu açıklamam, tek bir kişiye bile profesyonel yardım alma cesareti verirse çok mutlu olacağım. Ne sessizce acı çekmeye ne de yardım istemekten utanmaya gerek var' ifadelerini kullanıyor.

    Bipolar bozukluk, 'maniden depresyona kadar uzanan ruh halindeki aşırı değişiklikler' olarak tanımlanır. Bu ruh hali oynamaları arasında, bipolar bozukluğu olan kişinin normal ruh halinde olduğu dönemler olabilir. 'Manik' terimi aşırı hareketli, enerjik, konuşkan, umursamaz ve güçlü bir dönemi tanımlar.

  • 11

    RUSELL CROWE

    52 yaşındaki oyuncu tecrübesini, '1991 yılındaki Cannes Film Festivali'nde ilk kez kırmızı halıda yürümüştüm. O gün yağmur yağıyordu ve her adımda ayakkabım daha fazla su alıyordu. Film başladığında lavaboya gittim ve çorabımın suyunu sıktım ve bu benim için tecrübeydi' şeklinde anlatıyor.

  • 12

    MARLON BRANDO

    1 Temmuz 2004'te vefat eden Oscar Ödüllü ABD'li oyuncu, 'New York'a geldiğimde çoraplarım ve aklım delikti. Kaldırımda yatıp uyuyakalırdım. Kimse beni rahatsız etmezdi. Eğer Hollywood'daysam bunun sebebi parayı geri çevirecek ahlaki cesaretimin olmamasıdır' şeklinde konuşmuştu.

  • 13

    GEORGE CLOONEY

    55 yaşındaki ABD'li yönetmen, yapımcı, senarist ve aktörlük yapan yıldız, 'Hayatta kalmak için kapı kapı sigorta sattım, bu zor bir işti. Oyunculuk ise zor bir iş değil. Böyle bir masada oturacak kadar şanslıysanız, hayatınız boyunca şanslı olmuşsunuzdur. Başarıyı bir yerde bir şekilde yakalarsınız' sözleriyle hayatından memnuniyetini belirtiyor.  

  • 14

    MERYL STREEP

    67 yaşındaki oyuncu, '20 yaşımdayken para kazanmakta zorlanıyordum. Yeterli para kazanamadığım bir gece, Londra'daki Green Park'ta açıkta yatmak zorunda kaldım. Karşımda otel manzarası vardı. Günün birinde orada kalacağıma dair yemin ettim. Ve bu yeminimi yerine getirdim' diyerek ne kadar hırslı bir yapıya sahip olduğunu belirtiyor. 

  • 15

    JARED LETO

    44 yaşındaki Altın Küre Ödüllü aktör, 'Hayranlarımdan bir tanesi bir kulağını kesip bana gönderdi. Bu Van Gogh aksiyonu oldukça tuhaftı. Dışarıda bir yerlerde kulağı olmadan yaşayan biri dolanıyor' diyerek bunun bir çılgınlık olduğunu söylüyor.

  • 16

    CLARK GABLE

    Clark Gable Akademi Ödüllü aktör ve ilk dönem sesli sinemanın en büyük yıldızı, 'Ben aktör değilim ve asla da olamadım. İnsanların ekranda gördüğü şey benim. Ben sadece doğru yerde ve doğru zamanda olan Ohio'dan şanslı bir pasaklıyım' ifadelerini kullandı. Yıldız, 16 Kasım 1960'ta vefat etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız