Ünlü mankenler İzmir'de podyuma çıkacak (IF Wedding Fashion)

Sektöründe Avrupa'nın önde gelenlerinden olan IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, salı günü 12'nci kez kapılarını açacak. Fuarda düzenlenecek defilelerde, Victoria's Secret meleği Maryna Linchuk'un da aralarında bulunduğu yerli ve yabancı ünlü manken podyuma çıkacak.

Haberler DHA 13.01.2018 - 12:34

  • 1
    IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 16-19 Ocak 2018 tarihlerinde bu yıl 12'nci kez düzenlenecek. Defilelerde; gelinlik, damatlık ve abiye tasarımlarıyla sektördeki 2018-2019 modası sergilenecek.


  • 2
    4 gün sürecek IF Wedding Fashion İzmir'de, gerçekleşecek 6 defile ile birlikte dünyaca ünlü mankenler podyumda olacak. IF Wedding Fashion İzmir'de, bu yıl bir ilk de yaşanacak. Bir abiye giyim markası tarafından 16 Ocak Salı günü düzenlenecek defilede, Victoria's Secret meleği Maryna Linchuk Türkiye'de ilk kez İzmir'de podyuma çıkacak. 


  • 3
    Maryna Linchuk ile birlikte, mankenliğe veda edip müziğe yönelen Ayşe Hatun Önal da uzun bir ara ardından IF Wedding Fashion İzmir'de podyumda olacak.
  • 4
    Defilede Merve Büyüksaraç, oyuncu ve model Tuba Melis Türk ile Ece Begüm Yücetan gibi 30 model de boy gösterecek.


  • 5
    IF Wedding Fashion İzmir'de 17 Ocak Çarşamba günü, 2017 yılının Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Amor Gariboviç'in performans defilesi gerçekleşecek. Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Merve Büyüksaraç, Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenler, Gariboviç'in tasarımlarıyla podyumda olacak.




  • 6
    Modaseverleri isteklerini karşılayacak etkinlikler ve tasarımlar sunacak olan fuarda, ayrıca 16 Ocak Salı günü 9. Gelinlik Tasarım Yarışması'nın final defilesi gerçekleşecek. Birinci olarak genç tasarımcı, gelecek yıl performans defilesi yapmaya hak kazanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız