Virüsü yenen İngiliz model Linda Lusardi: Kesinlikle çok korkunçtu 

İngiltere'de eski model Linda Lusardi (61), katıldığı ulusal bir İngiliz kanalının programında, corona virüs (Covid-19) ile mücadelesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Hastalığı yenen Lusardi, "Kesinlikle çok korkunçtu. Eşimin 'çocukları düşünmelisin' cümlesi beni güçlendirdi" dedi.

Haberler 09.04.2020 - 10:20 Son Güncelleme : 09.04.2020 - 10:33

  • 1
    İngiliz eski model ve oyuncu Linda Lusardi, corona virüsten hastanede yatarken öleceğini düşündüğü anları katıldığı televizyon programında anlatırken duygusal anlar yaşadı.

  • 2
    Geçen ay testi pozitif çıktıktan sonra, kanında yüzde 0 oksijen seviyesi ile hastaneye kaldırılan ve öleceğini düşündüğünü söyleyen Lusardi, "Kesinlikle çok korkunçtu şanslı olduğum için Tanrı'ya şükrediyorum" dedi.


  • 3
    Yaşı dolayısıyla risk grubunda bulunan Lusardi, doktorlarının, “Sana hiçbir şey için söz veremem, kurtulma ihtimalin olmayabilir, ne ile uğraştığımızı bilmiyoruz” dediğini belirtti.


  • 4
    Lusardi, ardından kocası Samuel’i çağırdığını ve ona “Başaracağımdan emin değilim, üzgünüm” dediğini söyledi ve eşinin elinden tuttuğunu, "Pes edemezsin, çocukları düşünmelisin, annelerini kaybedemezler” dediğini ifade etti.


  • 5
    Hastaneden taburcu olduktan sonra, evde olduğu için büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Lusardi, "Bahçede güneşin altında oturdum ve kuşları dinledim. Jack'in elini tuttum ve burada olduğum için çok mutlu olduğumu düşündüm" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız