Volkan Demirel dolandırıldı (50 milyonluk vurgun)

İtalyan yat üreticisi Azimut'un Türkiye distribütörlüğü ile Concept Marine'in ortakları arasında yer alan Moris Algazi'nin, tekne almak isteyen müşterileri yaklaşık 20 milyon dolar dolandırdığı, bankalardan da 30 milyon dolar çekerek yurt dışına gittiği iddia edildi.

Haberler 13.10.2016 - 09:59 Son Güncelleme : 13.10.2016 - 10:05

  • 1
    Dünyanın en ünlü yatlarını Türkiye sularına getiren ve 2004 yılında kurulan firmanın ortağı Moris Algazi, hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Habertürk'ten Reşat Balcıoğlu'nun haberine göre tekne almak isteyen müşterileri yaklaşık 20 milyon dolar dolandırdığı söylenen Moris Algazi'nin toplamda 50 milyon dolarla (154 milyon lira) yurtdışına gittiği söyleniyor.
  • 2
    Geçtiğimiz yıl Azimut Türkiye olarak yoluna devam eden şirketin ve Concept Marine'in ortaklarından Algazi'nin bir tekneyi üç kişiye birden sattı.
  • 3
    Algazi'nin toplamda 20 milyon dolarlık tekne siparişi aldığı ancak uzun süre geçmesine rağmen siparişlerini teslim etmediği ortaya çıktı.
  • 4
    Bankalardan 30 milyon dolar kredi çektiği söylenen Algazi'nin ortağı Haluk Gündoğdu da piyasada çıkan dolandırılıcılık iddialarını doğrulayarak "Ben de bu olaylarla uğraşıyorum, çok şaşkınım. İki haftadır kendisine ulaşamıyorum, ortada yok" dedi.
  • 5

    ÜNLÜ İSİMLER MAĞDUR OLDU

    Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, S&S Motors'un sahibi Sinan Kandemir, Moris Bey'in en yakın arkadaşı iş adamı reklamcı Can Korur'un da mağdur olan isimler arasında olduğu öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız