Yayınlandığında interneti altüst eden meşhur fotoğraflar

Bazı fotoğraflar bir kere yayınlandıktan ve internette yaygın hale geldikten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Ses getiren paylaşımlar, gündem oluşturup çok konuşulur hale geldikten sonra internetin ve sosyal medyanın tarihi görselleri haline geliyor. İşte internet dünyasında milat haline gelen en meşhur fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 25.08.2017 - 07:43

  • 1

    Dünyanın en yakışıklı mahkumu

    ABD’de yasadışı olarak silah bulundurmaktan 27 ay hapis cezasına çarptırılan 33 yaşındaki eski mahkum Jeremy Meeks, sabıka fotoğrafı California polisi tarafından sosyal medyada paylaşıldıktan sonra 'en ünlü mahkum'  haline geldi. Mart 2016'da tahliye edilen Meeks, yakışıklılığıyla ünlenince profesyonel modellik kariyerine başladı. 

  • 2

    Tom Hanks'ten yeni evli çiftle selfie

    Ünlü oyuncu Tom Hanks, Central Park’ta fotoğraf çekimi esnasında rastladığı gelin ve damada sürpriz yaparak onlarla selfie çektirdi. Bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Hanks, altına, 'Elizabeth ve Ryan! Tebrikler ve mutluluklar! Hanx” notunu düştü. Bu sürpriz, Tom Hanks'e duyulan sempatiyi daha da artırdı. 

  • 3

    Ellen DeGeneres'in Oscar selfie'si

    Selfie çekmenin meşhur olmaya başladığı 2014 yılında Oscar töreninin sunucusu Ellen DeGeneres, tüm ünlüleri yanına toplayarak bu selfie'yi çekti. Canlı yayında çekilen fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca 3,5 milyona yakın beğeni, 2,5 milyona yakın retweet aldı. 

  • 4

    Leonardo DiCaprio için Oscar'da mutlu son

    Beş kez aday gösterilmesine rağmen Oscar'a ulaşamayan aktör Leonardo DiCaprio, sonunda 2016 yılında 'The Revenant' (Diriliş) filmiyle en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Sahnedeki bu fotoğrafı internette yayınlandıktan sonra artık Oscar'da hiçbir şey eskisi gibi değildi. 

  • 5

    Her şeye zaman ayırabilen model Gisele Bündchen

    Süper model, profesyonel yardım aldığı bir ekiple çalışıyor. Bir taraftan da bebeğini emziriyor. Bu fotoğraf, emzirmenin doğallığını bir kez daha kanıtlaması açısından internette önemli bir milat oldu.

  • 6

    Rihanna'nın Met Gala kıyafeti

    2015'teki Met Gala gecesinde giydiği sarı elbisesiyle Rihanna internette alay konusu oldu. Kıyafeti en çok omlete, pizzaya, Sünger Bob'a benzetildi, çeşitli caps'lere konu oldu.

  • 7

    Elbisenin rengi tartışması

    Elbise, sarı ve beyaz mı yoksa siyah ve mavi mi? İşte bu soru günlerce internet dünyasını meşgul etti. Elbisenin rengi hakkında pek çok tartışma yapıldı. 

  • 8

    Beyonce'nin hamilelik duyurusu

    Ünlü şarkıcı Beyonce, ikiz bebeklere hamile olduğunu, bu fotoğrafı Instagram hesabında paylaşarak duyurdu. Paylaştığı hamile fotoğrafı kısa süre içinde Instagram’da 7 milyon beğeni alarak, Instagram’ın şimdiye kadar en çok beğenilen fotoğrafı oldu.

  • 9

    Kim Kardashian'ın kapak pozu

    Kim Kardashian, Paper dergisine verdiği bu poz ve poposunu tamamen açıkta bırakan cesur fotoğrafıyla 'interneti kırdı'. Zaten dergi editörleri de bu durumu önceden tahmin ederek, kapağa "Kim Kardashian interneti kır" manşeti atmıştı. 

  • 10

    Kendall Jenner'ın saçları

    Kim Kardashian'ın süper model kardeşi Kendall Jenner'ın, saçlarına kalp şekli vererek çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada 3,5 milyon beğeni alarak tüm zamanların en beğenilen fotoğrafları arasına girdi. Fotoğraf internet dünyasında pek çok parodiye konu oldu.

  • 11

    Nusret'in 'salt bae' pozu

    Türkiye'nin en ünlü kasabı Nusret Gökçe'nin tuz atma hareketi dünya çapında ünlendi. Bu fotoğrafın ve benzer videoların internette yaygınlaşmasıyla Gökçe'ye "Salt Bae" lakabı takıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız