Yerli ‘Angelina Jolie’ Gamze Aydoğdu: Umarım birgün oyunculuğumla da ona benzetilirim

İlk kez ‘Dolunay’ dizisiyle televizyon ekranlarında görünen Gamze Aydoğdu, Angelina Jolie’ye benzerliğiyle tanınıyor. Genç oyuncu, “Umarım birgün oyunculuğumla da ona benzetilirim” dedi.

Haberler 12.08.2017 - 10:56

  • 1

    Türkiye’nin ‘Angelina Jolie’si olarak ünlenen Gamze Aydoğdu, Star TV’de yayınlanan ‘Dolunay’ dizisinde dadı Melis karakterini canlandırıyor.

  • 2

    Dudakları nedeniyle Angelina Jolie’ye benzetilen Aydoğdu, Vatan’a verdiği röportajda, “Ben de kendisine hayranım. Ona benzetilmek beni çok mutlu ediyor. Umarım birgün sadece görüntümden dolayı değil, oyunculuğum sebebiyle de böyle güzel benzetmelerde buşunurlar” dedi.

  • 3

    Oyunculuğa ilk olarak, geçen yaz çekilen ‘Sen Sağ Ben Selamet’ filmiyle adım atan Aydoğdu, “Profesyona olarak oyunculuk yapmayı hiç düşünmemiştim. Birgün sevgili menajerim Müzeyyen  Karakan sosyal medya üzerinden bana ulaştı. Tanıştık, anlaştık. Herkesten çok emeği var üzerimde, beni o yoğurdu, hazırladı. O bana inanınca ben de yapabileceğime inandım” şeklinde konuştu.

  • 4

    Seksi ve dişi rollere genel olarak sıcak bakmadığını söyleyen Aydoğdu, “Komik gelebilir ama seksilik, dişilik falan benim hamurumda yok. Üç erkek kardeşle büyüdüm” dedi. Seksi ve dişi rollerde oynamaya kriterini şöyle açıkladı: Projedeki yerime bağlı olarak aşırıya kaçmadan, rol gerektirirse, belki.

  • 5

    “Herkes en çok dudaklarımı beğendiğimi düşünüyordur ama en çok ellerimi beğeniyorum” diyen genç oyuncu, hiçbir estetik operasyon geçirmeiğini ama estetiğe karşı da olmadığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız