Zayn Malik, Gigi Hadid'in arkasına saklandı

İngiliz şarkıçı Zayn Malik, geçen ayın sonunda yeniden barıştığı sevgilisi Gigi Hadid ile New York'ta kameralara yakalandı.

Haberler 12.09.2016 - 15:43

  • 1

    İLİŞKİLERİ KURTULDU

    2016 Met Gala’nın gelmiş geçmiş en tutkulu kırmızı halı dakikalarına imza atan Gigi Hadid ile Zayn Malik sallantıda olan ilişkilerini kurtarmışa benziyor.
  • 2

    YİNE NEW YORK

    One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik ve süpermodel Gigi Hadid yine ayrılık iddialarına son noktayı koydukları New York sokaklarından görüntülendiler.
  • 3

    BAŞKA SORUNLAR VAR

    Ancak çiftin bugünlerde üstesinden gelmeye çalıştığı başka sorunları var. O da Zayn Malik'in anksiyete (Kaygı) bozukluğu...
  • 4

    ANKSİYETE İLE MÜCADELE EDİYOR

    Londra’da bulunan Wembley’de düzenlenen Capital’s Summertime Ball festivaline katılması planlanan Zayn Malik, son dakika performansını iptal edince hayranlarının hışmına uğramıştı.


    Malik, performansını anksiyete hastalığı nedeniyle iptal ettiğini resmi Twitter ve Instagram hesaplarından duyurmuş ve özür dilemişti. 

  • 5

    GIGI HADID DESTEK VERMİŞTİ

    Bu açıklamanın üstüne "Zayn’ın gerçekten hasta olduğuna inanmıyoruz" diyen pek çok seyirci ortalığı birbirine katmıştı. Malik'e destek ise sevgilisi Gigi Hadid'den gelmişti, Hadid yazdığı mektupta şunları söylemişti: 

    Nasıl bir zorlukla baş ettiğini görüyorum. Cesaretinle gurur duyuyorum, dürüstlüğünse bana ne kadar gerçek olduğunu bir kez daha gösterdi. İnsan insanı anlar...


    Sen, hayranlarına bir sanatçı olarak seni anlamaları için bir fırsat vermekle en iyisini yaptın. Seni destekliyoruz ve işini daha da kolaylaştıracağız. Yeteneğin ve iyi kalbin seni asla yanlışa götürmez. Seni seviyorum ve senle hep gurur duyuyorum.

  • 6

    TELAŞLANDI

    Dubai'de vereceği konseri iptal ettiğini duyuran Malik dün de sevgilisiyle kameralara yakalandı.  Üzgün görüntüsüylü dikkat çeken Zayn Malik, fotoğrafının çekildiğini fark edince telaşlandı.

  • 7

    EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

    İngiliz şarkıçı çareyi en büyük destekçisi olan sevgilisi Gigi Hadid'in arkasına saklanmakta buldu.
  • 8

    BELLİ ETMEMEK İÇİN UĞRAŞTI

    Süpermodel sevgilisin düştüğü duruma belli etmemek için çok uğraştı.
  • 9

    ELİNİ TUTTU

    Gigi Hadid arkasına saklanan sevgilisinin elini tutarak, sarılıyormuş görüntülü verdi.
  • 10

    ANKSİYETE NEDİR?


    Anksiyete bozukluğu ya da kaygı bozukluğu kişinin işlevselliğini olumsuz yönde etkileyen çeşitli korku, kaygı veya anksiyete bozukluklarına verilen genel kapsamlı bir addır. Kaygı, bunaltı, sıkıntı, endişe gibi anlamları da olan anksiyete, normalde herkeste görülen, bir tür hayata uyum yeteneği olarak değerlendiriliyor. Anksiyete ancak kişinin günlük hayatındaki işlevselliğini olumsuz yönde etkilemeye başladığı zaman sorun olarak kabul edilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız