Zeynep Alkan: 19 yaşında mayolu poz vermeyeceğim de 70’imde mi vereceğim?

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan Hayat Bazen Tatldır dizisinde rol alan Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, "19 yaşında mayolu poz vermeyeceğim de 70’imde mi vereceğim?" dedi.

Haberler 04.12.2017 - 16:21

  • 1
    Oyuncu, senarist ve yönetmen Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör’ün kızları Zeynep Alkan, geçtiğimiz yıl Hayat Bazen Tatldır'da rol almış ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Posta'ya konuşan ve merak edilenleri anlatan Alkan seksi pozları hakkında da konuştu.
  • 2
    Vücudunuzda en çok nerenizi beğeniyorsunuz?

    "Renkli ve büyük gözlerimi. Bakışlarım ve gülüşümü de. Boyum 1.72, kilom 57."

    Kendinizi seksi buluyor musunuz?

    "Moduma, hissiyatıma göre değişiyor. Kendimi güzel hissediyorsam çektiğim videolara, fotoğraflara da yansıyor. Ama bana sorarsan seksi filan değilim."
  • 3
    Babanız, anneniz pozlarınıza karışıyor mu?

    "Şunu yapacaksın, bunu yapmayacaksın diyen bir baba değildir, bana güvenir. Sonuçta o fotoğrafları fark edilmek için değil, öylesine çekip koyduğumu biliyor. O yüzden pozlarıma laf etmez. Annem de karışmaz. Onlara seksi değil, sempatik geliyorum."
  • 4
    O mayolu fotoğraflar öyle masum durmuyor...

     "Yazın deli gibi spora gidiyorum. Bütün arkadaşlarım mayolu yaz fotoğraflarını koyunca ben de yapayım dedim. Bu kadar ilgi görüp takipçi sayımın artacağını yeminle düşünmedim! Sonra haberlere düştüm. 18-19 yaşında mayolu poz vermeyeceğim de 70’imde mi vereceğim?"
  • 5
    Hamdi Alkan’ın kızı olmak zor mu?

    "Hülya Avşar’ın kızı Zehra, Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin... Biz istemesek de bizi babalarımız annelerimizle karşılaştırıyorlar. İyi bir oyuncu olsam da yine babamla anılacağım. Ama ben kendi başıma bir şeyler yapmak istiyorum."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız