Rapçi Ezhel Almanya'da depremzedeler için yardım konseri verecek

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında ünlü isimler depremzedelere yardım için bir araya geliyor. Rapçi Ezhel, Almanya'da depremzedelere yardım konseri yapılacağını duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 15.02.2023 - 11:55

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında enkaz çalışmaları sürüyor. Tüm vatandaşların kenetlendiği bu zor günlerde ünlü isimler de çalışmalara destek vermeye devam ediyor.

Ünlü rap şarkıcı Ezhel, sosyal medya hesabından Almanya'da yapılacak olan yardım konserini duyurdu. Rapçi "Depremzedeler için hep beraberiz" diyerek konserde yer alacak şarkıcıları paylaştı.

GELİRİN TAMAMI BAĞIŞLANACAK

Alman Hip Hop piyasasından birçok yıldızın sahne alacağı konserde KC Rebell, Summer Cem, Veysel, Samra, Kool Savas, Ramo ve Ezhel gibi isimler bulunuyor. Konserden elde edilen gelirin doğrudan bağış hesabına aktarılacağı belirtildi. 16 Şubat günü Berlin'de gerçekleşecek konsere gidemeyenlerin de katılabilmesi için canlı yayın yapılacağı duyuruldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız