Amerikan modifiyeli Avrupalı

Detroit Otomobil Fuarı’nda Shelby tarafından modifiye edilen bir Ford Focus ST tanıtıldı.

Haberler 18.01.2013 - 10:11

250 bg’lik standart bir Focus ST’yi temel alan Shelby modeli, Ford Racing tarafından geliştirilmiş süspansiyon sistemi, büyütülmüş alaşım jantlar, delikli diskler içeren daha büyük Brembo frenler ve daha büyük çaplı çıkışları olan Borla egzoz barındırıyor.

Aracın 2,0 litrelik EcoBoost turbo motorunun gücünü artıracak bir şey yapılmamış, fakat Shelby American’ın, motorun gücünü önemli ölçüde yükseltecek özel bir performans kiti geliştirdiği söyleniyor. Motor şimdilik karbon fiber parçalar ile kaplanmış.

Dış kısımdaki değişiklikler arasında havalandırma ızgaralı kaput, ön ve arka tamponlar için karbon fiber ara parçalar ve bir Shelby arka kanat dikkat çekiyor.

Otomobil yıllardır tuning yapılmış Mustang’ları süsleyen geleneksel Shelby şeritleri de dâhil üç grafik paketiyle donatılabiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız