Audi’den sanal ve interaktif fabrika turu

Audi otomotiv dünyasında sanal interaktif fabrika turu sunan ilk marka oldu. Site üzerinden markanın Ingolstadt’taki fabrikasında bulunan birçok üretim noktası canlı yayında İngilizce konuşan rehberler ile gezilebiliyor.

Haberler ntv.com.tr 17.02.2020 - 09:26

Audi’nin 12 Şubat’tan itibaren ziyarete açtığı www.audi.stream sitesi, otomobilseverlere ve Audi tutkunlarına, markanın kalbine bir yolculuk sunarken, birçok üretim noktasında Audi’lerin nasıl üretildiğini de gözler önüne seriyor.

Yaklaşık 20 dakika süren AudiStream sanal turunda, A3’ün boyama alanından, A4’ün üretim hattına kadar birçok nokta canlı yayınla izleniyor. Canlı yayının yanında İngilizce konuşan rehberler üretim noktaları veya marka ile ilgili de bilgiler veriyor.Ayrıca ziyaretçilerin sorularını da cevaplıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız