Maserati Grancabrio MC tanıtıldı

İlk kez Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenecek kumaş tavanlı otomobilden 300 adet üretilecek.

Haberler 26.09.2012 - 13:29

Yelpazenin en üst seviyeli üyesi olan Granturismo MC Stradale’yi temel alan üstü açılır otomobil, sert tavanlı model ile aynı 450 bg ve 510 Nm tork üreten 4,7 litrelik V8 motoru kullanıyor.

Grancabrio MC “GT” tarzına uygun olarak Stradale’deki robotize mekanik şanzıman yerine, gücü daha konforlu bir şekilde aktaran, ZF’nin altı vitesli otomatik şanzımanını kullanacak. Ayrıca iki kişilik Stradale’nin aksine dört kişilik oturma yerine sahip olacak.

Normal Grancabrio’ya göre en büyük estetik değişiklik, yüksek hızlarda yere bastırmayı artırmak amacıyla eklenen bagaj kapağı kanadı. Standart olarak gövde rengine boyanan kanat, seçenek olarak şeffaf cilalı karbon fiber olarak da alınabiliyor.

Otomobil MC Stradale’daki aerodinamik paket nedeniyle standart Grancabrio’ya göre 48 mm daha uzun.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız