Peugeot HR1

Paris Otomobil Fuarı’dan yepyeni bir konsept daha.

Haberler 30.09.2010 - 22:14

Peugeot, HR1 konsepti ile otomobil segmentlerini "alt üst" ettiğini iddia ediyor". şirket konsepti, tasarım ve teknoloji meraklısı, kendilerine benzeyen bir araç arayışında olan şehirli bir müşteri kitlesinin beğenisini kazanmaya yönelik olarak tasarlamış. HR1, coupé, SUV… gibi farklı araç türlerinin özelliklerini üzerinde toplayan konsept bir şehir modeli.

HR1, yepyeni bir sürüş deneyimi sunmak üzere, hyper-bağlantı, modülerlik ve adaptasyon kabiliyeti anlamında yeni trendlerden esinleniyor. Benzersiz ve yenilikçi kapı kinematiği, modüler iç mekâna erişimi kolaylaştırıyor.

Dinamik ve çevreci HR1, önde yepyeni 3 silindirli benzinli 1.2 litre THP motor ile arkada elektrikli bir motoru birleştiren HYbrid4 teknolojisine sahip. Bu teknoloji düşük CO2 salımı (80 gr/km), yüksek güç (147 bg) ve dört tekerlekten çekiş özelliği sunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız