Üstü açılır pikap temalı Hyundai konsepti

Hyundai’ın Veloster’i temel alan C3 konsepti, üstü açılır araç ile pikabı birleştiriyor.

Haberler 29.11.2012 - 12:54

Hyundai Los Angeles Otomobil Fuarı’nda kısmen üstü açılır araç, kısmen mini pikap olan Veloster tabanlı bir konsepti tanıttı.

Hyundai’ın ABD’li tasarımcıları C3 konsepti adını taşıyan aracı bir üretim Veloster Turbo’nun tavanı ve arka panelini çıkarıp yerine branda tavan bağlanan bir arka bagaj kapağı koyarak yaratmışlar.

Branda tavan önden arkaya veya arkadan öne açılabiliyor; Hyundai ABD tasarım şefi Chris Chapman Veloster’in üç kapılı tertibatının bunu tamamladığını söyledi.

Chapman fuardan önce yaptığı açıklamada “Veloster C3 konsepti brandalı üstü açılır aracın sınırsız özgürlüğünü ve bir pikabın kişiselleştirilebilirliğini sunuyor, böylece günlük bir araçla eğlence aracını birleştiriyor” dedi.

Hyundai açıklamada California tasarım ekibinin C3’ü bisiklet veya kano gibi büyük "macera malzemeleri"ni taşımak için yeterli alana sahip, üstü açık bir kumsal aracı olarak yarattığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız