Volkswagen Passat CC R-Line

Dört kapılı coupe’nin R-Line paketine sahip modeli için siparişler alınmaya başlandı.

Haberler 21.12.2009 - 14:04

Aracın dış kısmında 17 inçlik (seçenek olarak 18 inç de mevcut) R-Line “Mallory” alaşım jantlar ve üzerlerine takılı 245/45 lastikler Volkswagen Passat CC R-Line’a sportif bir duruş kazandırıyor. Gövde rengine boyanmış ön kanadın ve yan eteklerin tarzı da yenilenmiş. Ek olarak ön yan kısımlarda R-Line logoları bulunuyor; arka farlar biraz karartılmış.

Volkswagen Passat CC R-Line’ın kabini alüminyum parçalar ile donatılmış, R-Line logolu ve deriyle kaplanmış çok fonksiyonlu tuşlar içeren üç kollu direksiyon simidi dikkat çekici. R-Line paketi ön sis farlarını ve Park Pilotu sistemini içeriyor. Passat R-Line hemen hemen bütün istekleri karşılıyor; Volkswagen Passat CC’nin temel versiyonu spor koltuklar ve klima sistemi gibi konfor ve kolaylık özellikleri barındırıyor.

R-Line paketi bütün Volkswagen Passat CC motorları için alınabiliyor. Şu anda Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant ve Touareg için daha önce çıkan versiyonlar da sayılırsa pazarda R-Line ekipmanı içeren toplam sekiz model var.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız