Sağlıkta araştırma yöntemleri kursu

Koç Üniversitesi'nde, 9-13 Temmuz tarihleri arasında Sağlık Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri kursu düzenlenecek.

Haberler 06.07.2012 - 09:40

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, İstanbul Sağlık Müdürlüğü ve Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek kursla, ulusal ve uluslararası araştırma ağlarını geliştirmek ve uzun vadede sağlık bilimlerinde gelişmiş araştırma merkezlerinin yapılanmasına yardımcı olmak amaçlanıyor.

Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Yerleşkesi'nde yapılacak kursta, Koç ve Harvard üniversiteleri ile İl Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri tarafından 30 kursiyere eğitim verilecek.

Kurs programında, temel istatistiksel ve epidemiyolojik kavramlar, veri toplama ve yönetimi, uygun istatistiksel yöntem seçimi, bilimsel yayın yöntemleri, araştırmada uluslararası işbirliği oluşturulması, halk sağlığı alanlarında araştırma metodolojisi gibi konular incelenecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız