Tam gün için Anayasa Mahkemesi'ne gidecek

CHP milletvekili Prof. Aytuğ Atıcı, Torba Yasa için,"Tam Gün değil Tam Kaos' yorumunu yaptı.

Haberler 03.01.2014 - 13:26

CHP milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı Medimagazin’den Dr. İbrahim Ersoy'a yaptığı açıklamada Torba Yasayla ilgili CHP’nin Anayasa Mahkemesine gitmekle ilgili bir ön kararı olduğunu ancak hangi maddelerini götüreceklerinin henüz kesinlik kazanmadığını belirtti.

İlişkili Haberler


Cumhurbaşkanının onayıyla birlikte Kanunun Resmi Gazetede yayınlanmasının hemen ardından girişimlere başlayacaklarını kaydeden Atıcı, Kanundaki Tam Gün maddelerini eleştirdi.

"3 FARKLI GÜN UYGULAMASI"
Kanunun bu haliyle '3 farklı tam gün' uygulaması olduğunu ileri süren Atıcı “Ortak kullanımın olduğu hastanelerde dışarıda çalışma Bakanlar Kuruluna bırakılıyor, üniversite hastanelerinde üniversite yönetimine bırakılıyor, devlet hastanelerinde ve GATA’da ise kesinlikle izin verilmiyor. 3 farklı uygulamanın olduğu böyle saçma bir düzen olamaz” diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız