2. Abdülhamid’in saati 1.1 milyon liraya satıldı iddiasına yanıt

Sultan 2. Abdülhamid’e ait olan cep saatinin 1.1 milyon liraya alıcı bulduğu iddialarına yalanlama geldi.

Haberler İHA 09.03.2020 - 15:45

Sultan 2. Abdülhamid’e ait olan cep saatinin 1.1 milyon liraya alıcı bulduğu iddialarına doğrulanmadı. Sanat galerisinden yapılan açıklamada saatin satılmadığı belirtilerek çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. 

Önceki gün İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Osmanlı ve Karma Sanat Eserleri’ müzayedesinde Sultan 2. Abdülhamid’e ait olan Edward Prior markalı saatin 1.1 milyon liraya alıcı bulduğu öne sürülmüştü. 

Söz konusu satışla ilgili müzayedeyi düzenleyen Alif Art Galeri’si, "Söz konusu saat kesinlikle satılmadı halen muhafaza altında tutuluyor" şeklinde açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde ise 2. Abdülhamid’in tahtının satıldığı iddia edilmiş ancak tahtın kendisine ait olmadığı ortaya çıkmıştı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız