Amber Heard: Dedikodular oyuncu kadrosunu etkilemiyor

Amber Heard, Aquaman kadrosundan çıkarılması için başlatılan imza kampanyası için "Dedikodular ve kampanyalar oyuncu kadrosu seçimlerine etki etmiyor" dedi.

Haberler 14.11.2020 - 14:22

Amber Heard'e karşı açtığı davayı kaybettikten sonra Fantastik Canavarlar filmi serisinden çıkarılan Amerikalı oyuncu Johnny Depp'in hayranları harekete geçti. Amber Heard'ün de Aquaman adlı serinin yeni halkasından çıkarılması için imza kampanyası başlatıldı. Heard yaklaşık 1 milyon kişinin imzaladığı kampanya hakkında sessizliğini bozdu.

 SET HEYECANI

34 yaşındaki oyuncu "Aquaman'in getireceği hayran sevgisi ve takdirini almak için çok heyecanlıyım. Aquaman ve Mera için hissedilen büyük heyecan geri döneceğimiz anlamına geliyor. Sete döneceğim için çok heyecanlıyım. Sosyal medyada parayla çıkarılan dedikodular ve kampanyalar oyuncu kadrosu seçimlerine etki etmiyor. Çünkü gerçeğe dayanmıyorlar. Aquaman'in gerçek olmasını hayranları sağladı ve Aquaman 2'nin gerçek olmasını hayranları sağlayacak. Önümüzdeki yıl işe koyulacağım için çok heyecanlıyım" dedi.

2022'DE VİZYONA GİRECEK

David Leslie Johnson-McGoldrick, Aquaman 2'nin senaryosunu kaleme alacak. Beyazperde'nin haberine göre; başarılı yönetmen James Wan ise bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacak. Amber Heard'ün söylediklerine göre film 2021'de çekilecek. Ancak tam tarih henüz bilinmiyor. Filmin vizyon tarihi olarak 6 Aralık 2022 takvimlerde işaretlendi.

İbo Show geri dönüyor

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız