"Bill Viola: Geçici" sergisi Dünya Sanat Günü'nde dijitalde ziyarete açılacak

Borusan Contemporary, corona ile mücadele kapsamında evlerde kutlanacak 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde "Bill Viola: Geçici" sergisini dijitalde ziyarete açacak.

Haberler 13.04.2020 - 14:04

Video sanatının öncü isimlerinden Bill Viola'nın İstanbul'daki ilk kişisel sergisi olan sergi, Google Arts & Culture platformu üzerinden izlenebilecek.

Borusan Contemporary'de 13 Eylül'e kadar sergilenmeye devam edecek serginin online gösteriminde sanatseverler, sergi alanlarını gezebilecek ve eserleri inceleyerek sanatçının üretimi hakkında ayrıntılı bilgiye erişebilecekler.

Borusan Contemporary, daha önce Google Arts & Culture sayfası üzerinden, Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu'ndaki eserleri ve "Mika Tajima: Esir", "Uvertür: Borusan Sanat Çağdaş Koleksiyonu'ndan Seçki", "Üvercinka ve Universal Everything: Akışkan Bedenler" isimli geçmiş dönem sergilerini ziyarete açtığını duyurmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız