Buena Vista Social Club yeniden

1997 yılından beri dünyanın bir çok ülkesinde ve ülkemizde yoğun ilgiyle takip edilen Buena Vista Social Club, 2014’te başlayan veda turunu bitirmeden tekrar Türkiye’de.

Haberler ntv.com.tr 25.06.2015 - 12:07

Buena Vista Social Club, 2014’te başlayan veda turunu bitirmeden tekrar Türkiye’de. ‘Adios Turnesi’yle 60’dan fazla performans sergileyecek olan grup, Küba’ya geri dönüşleriyle turneyi sonlandıracak.

Capital Radio Türkiye ve Radyo Voyage sponsorluğunda NN Kültür Sanat’ın organizasyonuyla 26 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde ve 27 Haziran Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle bir araya gelecek olan, Küba müziğinin dünyaca ünlü temsilcisi ‘Buena Vista Social Club’ yeni bir üyeyi ağırlıyor. Bütün dünyada Kovboy Şapkalı Gitarist olarak ünlenen Eliades Ochoa, Omara Portuondo, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesus “Aguaje” Ramos ile birlikte tekrar Türkiye’deki severlerinin kulaklarının pasını silmek için gün sayıyor. Grammy ödüllü Bueana Vista Social Club’ı tekrar dinlemek isteyenler için biletler Biletix’te satışa çıktı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız