Cem Yılmaz’ın yeni filmindeki detayı takipçisi fark etti

Cem Yılmaz’ın 5 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi 'ArifV216'nın vizyon tarihindeki bir detayı ünlü komedyenin takipçisi fark etti ve sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberler 18.12.2017 - 14:22 Son Güncelleme : 18.12.2017 - 14:23

Cem Yılmaz; Ozan Güven, Seda Bakan, Zafer Algöz ve Özkan Uğur gibi isimlerin bulunduğu güçlü kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi ArifV216'nın heyecanını yaşıyor.

Yeni yılın ilk günlerinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz vizyon tarihi olarak 5 Ocak’ı seçmişti. Filmin adının ‘ArifV216’ olmasından yola çıkan bir takipçisi Yılmaz’a Roma rakamıyla beş anlamına gelen ‘V’nin filmin vizyon tarihiyle bir ilgisi olduğunu düşündüğünü yazdı. Yılmaz da buna kendisine has üslubuyla, "Elbette! Her şeyi düşündüm ama en ince ayrıntısına kadar. Bana güven" ifadelerini kullandı. 

ARİFV216 FRAGMANI - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız