Coen Kardeşler’in dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu

Sinema dünyasının en yetenekli kardeşleri Ethan ve Joel Coen’in ilk kez çekeceği dizi, ‘The Ballad Of Buster Scraggs’ın yayınlanacağı kanal açıklandı.

Haberler 12.08.2017 - 17:05

"Fargo", "The Big Lebowski", "No Country for Old Men" gibi fimlerle tanınan ve 13 kez Oscar'a aday gösterilen sinema dünyasının ünlü yönetmen kardeşleri Ethan ve Joel Coen, ilk kez bir dizi projesi üzerinde çalışıyor. Western içerikli ‘The Ballad Of Buster Scraggs’ adlı dizinin, 2018 itibariyle Netflix ekranlarında olacağı açıklandı.

Netflix’ten Cindy Holland, “Coen Kardeşler vizyonlu yönetmenler, harika hikaye anlatıcıları ve renkli insanlar. Onların yeteneklerine kanalımızda yer vermekten çok memnunuz” dedi.

Yakın zamanda çekimleri başlayacak olan The Ballad of Buster Scruggs'ın oyuncu kadrosunda Tim Blake Nelson, James Franco, Zoe Kazan, Tyne Daly, Stephen Root ve Ralph Ineson gibi isimler rol alacak.

Altı parçadan oluşacak dizinin her bölümünde farklı oyuncular yer alacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız