Ece Mumay’ın ilk albümü 'Odamdan' yayınlandı (Yağmur Sesli Kız)

Henüz 14 yaşında Youtube’a koymaya başladığı videolarla bir kitleye ulaşan Ece Mumay, şarkılarını kaydettiği odasından çıktı. Mumay’ın her şeyi akustik kaydedilen “Odamdan” adlı ilk albümü müzikseverlerle buluştu.

Haberler 16.02.2018 - 16:46

Geçen sene yayınlanan 4 single ile profesyonel müzik dünyasına adım atan Ece Mumay'ın tamamı akustik kaydedilen Pasaj Müzik etiketli ilk albümü 'Odamdan' çıktı.

Albümün yayını ile birlikte 5'inci single 'Bir Veda İle Bir Ömür' de dinleyicinin beğenisine sunuldu. 10 parçalık 'Odamdan' albümünde, 19 yaşındaki konservatuarlı müzisyenin yazdığı 8 şarkısı yer aldı.

Mumay, kendi yazdığı şarkıların yanı sıra Zeo Jaweed, Şahin Çelik, Kubilay Çalçalı, Oğuz Han Alkan, Ferhat Arslan gibi isimlerin söz ve bestelerini de 'Odamdan' albümünde seslendirdi.

Düzenlemeleri Caner Karamukluoğlu ve Özgür Aksüyek'in yaptığı albümün hazırlıkları 1,5 yıl sürdü. Mix’i Özgür Aksüyek mastering’i Çağlar Türkmen’e ait albümün müzik direktörlüğünü de Caner Karamukluoğlu yaptı.

ECE MUMAY KİMDİR?

1998 yılında İstanbul’da doğdu. Müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı lise bölümünde 3 sene klasik kemençe okuduktan sonra 4. sınıfta İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Lisesi gitar bölümüne yatay geçiş yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Gitar Bölümü 2. Sınıf öğrencisi. İyi derecede İngilizce ve Almanca ile orta derecede İspanyolca biliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız