Halit Ergenç gençlerle sahneye çıkıyor

Halit Ergenç, Çağdaş Eğitim Vakfı’nın düzenleyeceği konserde müziğe yetenekli gençlerle aynı sahneyi paylaşacak.

Haberler 11.12.2017 - 08:58

Daha önce de konserler veren ve "Müzik benim ilk göz ağrım" diyen Halit Ergenç, yeniden sahne hazırlığına başladı. Ergenç, Çağdaş Eğitim Vakfı’nın 15 Ocak’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenleyeceği konserde müziğe yetenekli gençlerle birlikte sahneye çıkacak.

Sanat danışmanlığını Fazıl Say’ın üstlendiği konser projesinin amacı, genç müzisyenlere yurtdışında eğitim görmeleri için burs sağlamak. Konserde vakfın bursuyla yurtdışında eğitim gören gençlerden Yiğit Karakaş, Bade Destan ve Beste Gürkay da sahneye çıkıp yeteneklerini sergileyecek.
Ergenç daha önce eşi Bergüzar Korel ile birlikte Suzan Kardeş'in sahne aldığı bir mekanda sahneye çıkarak şarkı söylemişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız