Hayko Cepkin'in senfonik konseri YouTube'da

Hayko Cepkin, 31 Ocak'ta 60 kişilik senfoni orkestrasıyla verdiği "An Epic Symphony & Hayko Cepkin" adlı özel konserin kaydını YouTube kanalında yayınladı.

Haberler ntv.com.tr 09.07.2020 - 13:23

Hayko Cepkin'in 31 Ocak'ta gerçekleştirdiği "An Epic Symphony" konseri Hayko Cepkin YouTube kanalında yayınlanmaya başladı.

Event Across Turkey'in, Turkcell Platinum Sound Flight Symphony konserleri kapsamında gerçekleştirdiği "An Epic Symphony & Hayko Cepkin" konseri titiz bir çalışma ile seyirci ile buluşmuştu. Bu özel gece, Tuluğ Tırpan ve Hayko Cepkin'in kompozisyonlarını yazdığı ve Turhan Yükseler'in yönettiği 60 kişilik senfoni orkestrası ile unutulmaz bir müzik şölenine dönüşmüştü.

Post prodüksiyonunu Ba'ndo Creative Studio'nun yaptığı, Göksel Balaban yönetmenliğinde 10 kişilik bir ekip ve 6 kamera ile kayda alınan bu özel gecenin montajı 5 ay sürdü.

128 kanallık canlı kaydedilen semponik konserin 4 ay süren miks aşamasında, kayıtlara en ufak bir müdahale ve ekleme yapmadan sunan Hayko Cepkin, corona virüs salgını nedeniyle konser alanlarında buluşamadığı sevenlerine konser kaydını armağan ediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız