Indiana Jones geri dönüyor!

"Indiana Jones" serisi, yeni filmi ile 2019'da sinemaseverlerin karşında olacak ancak, bir kez daha 73 yaşındaki Harrison Ford tercihine tepkiler var.

Haberler NTV Haber 16.03.2016 - 07:25 Son Güncelleme : 16.03.2016 - 09:12

"Indiana Jones" yeni macarelarla beyaz perdeye dönüyor.

Sinema tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan "Indiana Jones", 11 yıl sonra yeni bir filmle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Serinin 5. filminde bir kez daha yönetmen koltuğunda Steven Spielberg olacak.

Maceracı arkeolog Indiana Jones'u da ilerleyen yaşına rağmen Harrison Ford canlandıracak.

2019'da vizyona girecek olan yeni filmin adının ne olacağı henüz açıklanmazken, seri, ilk filmin gösterime girdiği 1981 yılından itibaren yaklaşık 2 milyar dolarlık gişe geliri elde etti.

Serinin ilk filmi Kutsal Hazine Avcıları'nın (1981) çekimleri esnasında Harrison Ford ve Steven Spielberg.

Filmle ilgili tartışma yaratan nokta ise, Indiana Jones'u Harrişon Ford'un canlandıracak olması. 73 yaşındaki Ford'un bir kez daha bu rol için seçilmesi sosyal medyada oldukça ses getirdi.

Harrison Ford hayranları habere sevinse de, yeni yüzler görmek isteyenler tepkisini filme alaycı isimler önererek gösterdi.

"Indiana Jones: Çocuklar Bahçemden Çıkın", "Indiana Jones: Hollywood'ta Yeni Fikirlerin Ölümü" bunlardan birkaçı...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız