Mert Fırat'ın oynadığı 'Westend'in prömiyeri yapıldı

Moritz Rinke'nin kaleme aldığı 'Westend' adlı tiyatronun prömiyeri yapıldı. Tiyatronun başrollerini  Mert Fırat ve Tülin Özen paylaşıyor.

Haberler Anadolu Ajansı 28.09.2019 - 16:33

Tarabya Kültür Akademisi'nin desteğiyle gerçekleşen 'Westend', Ataşehir'deki DasDas Metropol İstanbul'da izleyiciyle buluştu. 

Rejisini Tarabya Kültür Akademisi sanatçılarından Tuğsal Moğul'un üstlendiği oyunun çevirisini Hakan Saygun yaptı. 

Naz Çağla Irmak, Evren Bingöl, Pervin Bağdat ve Gün Koper'in de sahne aldığı eserin koreografisini ise Deniz Atlı hazırladı.

Rinke'nin, yaşanılan yüzyılın bireysel trajedilerinin komedisini etkili bir şekilde sunmayı hedeflediği oyunun konusu, kısaca şöyle:

"Eduard ve Charlotte, şehirden uzakta lüks bir mahalledeki yeni evlerinde yıllar sonra yeniden buluştukları eski bir arkadaşlarını ve komşularını ağırlar. Zaman geçtikçe, konuşulmaya cesaret edilemeyen konular, ele alınmaya ve karakterlerin iç dünyası dışa yansımaya başlar." 


Tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun, yarın ve 16 - 28 Ekim'de yeniden izleyiciyle buluşacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız