Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filminin vizyon tarihi belli oldu

2013 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm ekim ayında seyirciyle buluşacak.

Haberler 20.02.2018 - 10:09

Müslüm Gürses'in hayatını konu edinen Müslüm filminde, Gürses'e Timuçin Esen hayat verirken yönetmen koltuğunda Romantik Komedi filmiyle yakından tanıdığımız Ketche (Hakan Kırvavaç) oturuyor.

Geçtiğimiz yılın en çok ses getiren yerli yapımlarından biri olan Ayla'nın yapım şirketi Dijital Yapım Evi'nin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi kaleme alıyor.

Timuçin Esen'in yanı sıra kadrosunda Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez ve Güven Kıraç gibi isimlerin yer aldığı Müslüm'ün vizyon tarihi 26 Ekim 2018 olarak açıklandı.

MÜSLÜM FİLMİNDEN İLK TANITIM - İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız