Sophie Turner yeni X-Men filmine başlıyor

Daha önce ‘X-Men: Apocalypse’de rol alan Sophie Turner, Game of Thrones dizisinin yedinci sezon çekimlerinin sona ermesiyle birlikte ‘X-Men: Supernova’ filminin çekimlerine hazırlanıyor.

Haberler 15.02.2017 - 17:11

Game Of Thrones dizisinde canlandırdığı Sansa Stark rolüyle ünlenen Sophie Turner, rol alacağı yeni X-Men filmi ‘X-Men: Supernova’ hakkında konuştu. 

HeyUGuys’a açıklama yapan 20 yaşındaki İngiliz oyuncu, Game of Thrones’un yedinci sezon çekimlerinin bittiğini söyleyerek yeni X-Men filminin çekimlerine başlamaya hazırlandığını belirtti.

‘Game of Thrones'un 7. sezon çekimini yeni bitirdik. X-Men'e başlamadan önce oynamam gereken birkaç film daha var. Sonra Game of Thrones'un 8. sezonuna geçeceğiz" dedi.

2016’da seyirciyle buluşan ‘X-Men: Apocalypse’ filminde Jean Grey karakterini canlandıran Turner’ın rol aldığı diğer iki film Huntsville ve Berlin, I Love You filmleri yapım aşamasında. Turner ‘Berlin, I Love You’ filminde Jared Leto ve Jack Huston ile birlikte rol alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız