SpaceX'e Hollywood imzası

SpaceX astronotlarının kıyafetlerini başta Batman ve Captain America olmak üzere birçok ünlü Hollywood filminde imzası olan tasarımcı Jose Fernandez tasarladı.

Haberler 03.06.2020 - 08:18

Elon Musk'ın planladığı SpaceX projesi kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'na geçtiğimiz hafta içerisinde iki astronot gönderilmişti.

Yeni açıklanan bilgilere göre SpaceX üzerinde bir Hollywood çalışanının imzası bulunuyor.

DC ve Marvel filmleri dahil olmak üzere onlarca Hollywood filmine imzasını atan Jose Fernandez'in astronotların uzay kıyafetlerini tasarladığı açıklandı.
Tasarımcı Jose Fernandez, "Musk durmadan herkesin hangi ölçülerde ya da şekillerde olursa olsun smokin içerisinde daha iyi olacağını söylüyordu. İnsanlar bu uzay giysisini giydiğinde bu kıyafetler olmadığında göründüklerinden daha iyi görünmelerini istiyordu. Tıpkı smokin gibi" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız