Messi, 30 milyon euroya otel satın aldı

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, satın aldığı gayrimenkullerle adından söz ettirirken, futbol dışı yatırımlara Lionel Messi de katıldı. Messi, Barcelona’nın kıyı böygesinde 4 yıldızlı bir otel satın aldı.

Haberler Ntvspor 15.06.2017 - 11:20

Cristiano Ronaldo, gayrimenkullere yatırım yaparken, son olarak Vietnam’daki Cocobay Towers’taki dairesini de malvarlığına dahil etmişti. Aynı zamanda ticari yatırımlar da yapan Ronaldo, otel işletmeciliğine de el attı.

Ronaldo’yla sık sık karşılaştırılan Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi de otel satın aldı. Arjantinli yıldız, Barcelona’nın kıyı bölgesi Sitges’teki 4 yıldızlı otel için 30 milyon euro ödedi. Halen Ibiza’da Luis Suarez, Cesc Fabregas ve aileleriyle tatil yapan Messi’nin otelinin 77 odalı olduğu kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız