42 milyon Euro çöp oldu!

Çin'in Guangzhou Evergrande takımı 2 yıl önce bonservisine 42 milyon Euro ödediği Jackson Martinez ile yolları ayırdı.

Haberler Ntvspor 02.03.2018 - 20:14

Çin'in Guangzhou Evergrande takımı, 2016 ara transfer döneminde Atletico Madrid'den 42 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek renklerine kattığı Jackson Martinez'i serbest bıraktı.

Guangzhou Evergrande, Çin Futbol Federasyonu'a bildirdiği 31 kişilik oyuncu listesinde Kolombiyalı golcü Jackson Martinez'i bildirmedi.

Porto'da oynadığı 143 maçta 94 gol atarak yıldızını parlatan daha sonra Atletico Madrid formasını giyen Martinez, İspanyol takımıyla 22 maçta 3 gol atabildi. Bu performans bile Evergrande'nin 31 yaşındaki oyuncuyu i alması için yetti. Ancak Kolombiyalı golcü Uzak Doğu ekibiyle sadece 16 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 4 gol atarken; 2 de asist yapabildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız