7 haftadır yenilmiyor

Turkcell Süper Lig'deki son yenilgisini 15. haftada Kayserispor'a karşı olan Bursaspor, daha sonra oynadığı 7 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Haberler 28.02.2010 - 13:39

Turkcell Süper Lig'in flaş takımı Bursaspor, 7 haftadır yenilmiyor.

Geçen sezonun ortasından itibaren yükselen bir grafik çizen yeşil-beyazlı takım, bu sezon da ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla zirveye ortak oldu.

Turkcell Süper Lig'de dün 3-0 kazandığı Sivaspor maçıyla puanını 46'ya yükselten Bursaspor, son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgisini 15. haftada Kayserispor deplasmanında 3-0'lı skorla alan yeşil-beyazlılar, sonraki maçlarda sahadan puansız ayrılmadı.

Bursaspor, Kayserispor karşılaşması sonrası oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik gibi iyi bir performans ortaya koydu.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'I DEPLASMANDA YENDİ
Bursaspor, 7 maçlık süreçte, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi ligin güçlü takımlarına da boyun eğmedi.

İlk yarının son maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 3-2 yenen ''Timsah''lar, 21. hafta evinde oynadığı Trabzonspor maçından da 1-1'lik skorla puan çıkartmayı bildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-0'ın rövanşında Bursa'da Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesine karşın kupadan elenen Bursaspor, bir hafta sonra Kadıköy'deki maçta, 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen, rakip fileleri 3 kez havalandırarak güçlü rakibini 3-2 yenmeyi başardı.

Bursaspor, bunun dışında Eskişehirspor'u 3-1 yenerken golsüz biten Ankaragücü deplasmanındaki maçtan da 1 puan çıkarttı. Yeşil-beyazlı takım, hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçından da 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bir maç eksiği bulunan Bursaspor, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Kasımpaşaspor maçını 10 Mart'ta deplasmanda oynayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız