'Aldatma'da son nokta: Utandım!

Bayer Leverkusen rakibi Borussia Mönchengladbach'ı 1-0 mağlup ederek Almanya Kupası'nda çeyrek finale yükselirken; maçın öne çıkan olaylarından biri de 74. dakikada yaşandı.

Haberler Ntvspor 21.12.2017 - 14:09

Karşılaşmada, Borussia Mönchengladbach'lı oyuncu Denis Zakaria, taca giden topu almak için hamle yaparken; yanından geçtiği Leverkusen teknik direktörü Heiko Herrlich deyim yerindeyse oyuncunun rüzgarından etkilenerek kendini yere bıraktı. Dördüncü hakem, bir anda Herrlich ile oyuncunun arasına girdi. Diğer oyuncular ve yedek kulübesinin de devreye girmesiyle olaylar yatıştı.

Maç sonrası iki taraftan da özür geldi. Denise Zakaria, "Dokunmadım ama yine de özür dilerim" dedi.

Teknik direktör Heike Herrlich ise oyuncuya kırmızı kart göstermek gibi bir amacı olmadığını söyledi. Herlich, "İzledikten sonra utandım. Bilerek bir şey yapmadım. 46 yaşındayım ama orada ayakta kalmalıydım" ifadelerini kullandı.

İŞTE O ANLAR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız